M. Furik 2.
M. Furik 54.
D. Dydowicz 61. (p.)
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rýmařov vyhrál souboj nováčků


Branky


2. M. Furik , 54. M. Furik , 61. D. Dydowicz (p.) - 13. J. Hesek , 90. F. Žák
0

Po třech prohrác v řadě dokázal konečně vyhrát, porazil Hodonín 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání ve velkém stylu. Hned ve druhé minutě slavili branku, když se  na hranici třiceti metrů uvolnil Michal Furik navedl míč a skákavou střelou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře a Rýmařov vedl. Ve třinácté minutě ale bylo srovnáno. První ohrožení domácí branky a padl z toho hned gól. Standardn situace z pravé strany, centr do vápna, Kameník vybíhal, ale před ním mič hlavou tečoval Josef Heseka a míč tak skončil za zády domácího gólmana.

Ve druhém poločase se hned po devíti minutách hry trefil podruhé v zápase Michal Furik.  Po rohovém kopu se míč odrazil na hranici pokutového území, kde si míč zpracoval právě Michl Furik vyvedl jej mimo obránce a tentokrát levačkou na přední tyč vrátil Rýmařovu vedení. A přesně po hodině hry byl faulován ve vápně domácí Němec a pokutový kop si vzal na starost Daniel Dydowicz, brankář sice jeho úmysl a stranu vystihl byl tam i včas, ale míč mu proklouzl do sítě a domácí tak zvýšili svůj náskok a mohli být klidnější.  Hostů se podařilo nakonec snížit, ale přišlo to až v poslední minutě celého zápasu a na nic víc se nezmohli. Nicméně v devadesáté minutě přišel centr do vápna míč se několikrát odrazil, pprvní střelu vyrazil ještě brankář Kameník, ale na dorážku Filipa Žáka už nemohl reagovat, protože hostující hráč zakončoval do odkryté brány.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Jsme spokojeni s tím, že jsme vyhráli. Máme problémy se sestavou. Šli jsme rychle do vedení, potom jsme zaspali při standardce. Pak se utkání odehrávalo v rovině, bylo vyrovnané. Vytvářeli jsme si šance, měli jsme jich malinko víc, ale řešili jsme je špatně. Poločas remíza asi zasloužená. Potom rozhodl druhý gól, který jsme dali my a navíc přišel třetí náš gól po dobrém presingu a hosté si pak už nic moc nevytvořili. Snižující gól byl už takovej, že se zápas dohrával.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Tomeček [-] (89. P. Smékal [-] ) , R. György [-] , A. Vajdík [-] , K. Kocúr [-] , T. Němec [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] (83. D. Furik [-] ) , M. Furik [-] (83. J. Kopeček [-] )

FK Hodonín
M. Lupač [-] - L. Čurgali [-] , T. Novotný [-] , T. Mareš [-] (62. O. Paděra [-] ) , J. Hesek [-] , P. Fojtík [-] - R. Sasín [-] , T. Polách [-] , L. Michna [-] (68. T. Komara [-] ) , E. Vinkler [-] (78. R. Holešinský [-] ) - F. Žák [-]

ŽK: 12. J. Harazin , 52. D. Dydowicz - 33. E. Vinkler , 60. L. Čurgali .
Hráči zápasu: M. Furik .
Počet diváků: 211. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MOJŽÍŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.