L. Horka 89.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:30

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí znovu vítězně


Branky


0

Oba týmy potvrdily to, co by se podle tabulky očekávalo. Velké Meziříčí vyhrálo 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté začali toto utkání hodně aktivně, ale paradoxně, jak už to někdy ve fotbale bývá, to byl právě jejich soupeř, kdo šel do vedení. Stalo se tak v osmnácté minutě, kdy se po krásné kombinaci ocitl před Muchou Michal Bouček a zakončil míč právě pod padajícího brankáře a poslal Velké Meziříčí do vedení. O minutu později to mohlo být už o dvě branky, ale tentokrát v šanci mířil hostující hráč těsně vedle Muchovi svatyně. Přesně po půl hodině hry předvedli i domácí velmi pohlednou akci, která vyvrcholila centrem pod sebe z levé strany, do míče se opřel jeden z domácích, ale míč netrefil bránu. V pětatřicáté minutě trefili hostující fotbalisté pouze břevno Muchovi brány a domácí si tak mohli pořádně oddechnout. Pět minut před změnou stran se ocitl před hostující bránou Marek Banasik, ale brankář Pokorný proti němu vytáhl skvělý zákrok a byl z toho jen roh, ze kterého nic nebylo.

V 61. minutě se hosté konečně uklidnili druhým gólem, když dostal míč do vápna Petr Dolejš a ten se v těchto pozicích často nemýlí. O devět minut později bylo definitivně rozhodnuto, když Velké Meziříčí přidalo třetí branku. Konkrétně se o to postaral Robin Demeter, který se nádherně opřel do míče zhruba z pětadvaceti metrů a střelou k tyči rozvlnil síť. Domácí fotbalisté se dočkali alespoň čestného úspěchu, když se minutu před závěrečným hvizdem trefil Luboš Horka a kosmeticky tak uravil konečné skóre utkání na 1:3.



Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , M. Schmidt [-] (83. J. Žůrek [-] ) , R. Plesník [-] , M. Banasik [-] , O. Seibert [-] , M. Krejčí [-] (83. A. Starý [-] ) , L. Horka [-] , T. Spurný [-] (46. . Dabić [-] ) , O. Buček [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] (75. L. Berka [-] ) , D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , E. Smejkal [-] (65. P. Mezlík [-] ) , P. Simr [-] (75. T. Duba [-] ) , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 33. F. Přikryl , 82. A. Řehák - 35. D. Komínek , 43. R. Demeter .
Hráči zápasu: R. Demeter .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - KOZUBÍK Jiří, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.