A. Krč 36.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2017 15:00

12.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov v dohrávce padl


Branky


36. A. Krč - 55. Š. Vrána , 68. V. Gebert
0

V neděli se nehrálo kvůli podmáčenému hřišti. Ve středu už Uničov s Valmeze hrál a prohrál 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V páté minutě měli první velkou šanci a nebezpečné zakončení, vytáhl Uvízl s pomocí horní brankové konstrukce nad a osté tak měli výhodu rohového kopu, ze kterého však už nic nebezpečného nebylo. V sedmé minutě si poradil Michut se střelou Kasala zhruba z dvaceti metrů. O dvě minuty později byl ve stoprocentní šanci opět Kasal, ale hostující brankář nemusel zasahovat, protože bránu uničovský záložník netrefil. Ve dvanácté minutě protáhl Gregáň Uvízla, který bravůrním zákrokem podržel domácí fotbalisty a drží čisté konto i remízový stav. Ten se měnil po půl hodina a šesti minutách. V tomto čase se ocitl před Michutem kanonýr Aleš Krč a jako správný střelec nezaváhal a poslal domácí Uničov do vedení, které vydrželo až do konce poločasu. Do kabin tak šel spokojenější domácí tým.

Deset minut po změně stran se prosadili poprvé v utkání také hosté. Po velké individuální chybě domácí obrany a svým důrazem se prosadil Šimon Vrána a vyrovnal stav utkání na 1:1. Střelec to stihl v poslední chvíli, protože ve stejné minutě jej vystřídal na hrací ploše Behan. Domácí byli po vyrovnávací brance celkem zaskočeni a nemohli se dostat zpátky do hry. Všechno to vyvrcholilo druhým, vedoucím gólem Valašského Meziříčí. Z pravé strany tvrdě vystřelil Vojtěch Gebert a propálil Uvízla.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: V prvním poločase se hrál podle mě velmi dobrý fotbal, ze začátku se střídaly šance na obou stranách. Potom jsme šli do vedení. Druhý poločas jsme ale stejně jako s Rýmařovem a Mohelnicí nezvládli. Dostali jsme vyrovnávací branku a potom už jsme se do toho nemohli dostat. Dostali jsme i druhý gól a nedokázali jsme s tím nic udělat.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] - P. Kasal [-] (74. L. Vychodil [-] ) , P. Jeřábek [-] (74. D. Dostál [-] ) , R. Vasiljev [-] , J. Ambrozek [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - J. Šulák [-] , A. Kebísek [-] - T. Bělíček [-] , O. Byrtus [-] , V. Gebert [-] , V. Žilinský [-] (85. M. Výmola [-] ) - R. Jurča [-] , Š. Vrána [-] (55. Z. Behan [-] ) , M. Skwarczek [-] , M. Gregáň [-] (90. M. Václavek [-] )

Hráči zápasu: M. Michut .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - GLOSER Jan, KOLÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.