0:2
(0:0)
83. A. Krč
88. A. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov po delší době vyhrál


Branky


83. A. Krč , 88. A. Krč
0

Uničov po třech porážkách dokázal vyhrát na hřišti trápících se Petřkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky vstupovali do utkání s tím, že jsou v tabulce úplně jinde, než by chtěly. Petřkovice na čtrnáctém místě, Uničov zase poslední tři zápasy v řadě prohrál. Hostující celek nicméně působil v utkání lepším dojmem. Utkání nenabídlo mnoho šancí. V prvním poločase se ani 124 diváků, kteří si našli cestu na sobotní utkání v tak chladném počasí, branky nedočkali a oba celky tak odcházely do šaten za bezbrankového stavu. Domácí tým se ani nedostal do žádného zakončení.

Druhý poločas pokračoval v nastaveném trendu toho prvního. Málo šancí, ale Uničov měl utkání pod kontrolou. Sice si žádné vyložené gólové situace nevytvářel, ale domácí celek měl za celé utkání snad jednu střelu na bránu. Takže se hosté nemuseli obávat toho, že by inkasovali. Naopak věřili až do konce zápasu a to se jim vyplatilo. Aleš Krč se v minulém kole probudil a vstřelil branku v dohrávce doma proti Valašskému Meziříčí, ikdyž na body nestačila, tak ta z tohoto utkání na hřišti Odry Petřkovic, kterou vstřelil v 83. minutě se později ukázala jako vítězná a znamenala důležité tři body pro loňského vítěze Moravskoslezské fotbalivé ligy. Aby toho nebylo málo, tak ještě dvě minuty před závěrečným hvizdem potvrdil stejný hráč druhým gólem v utkání vítězství svého týmu 2:0 a nedal tak možnost Petřkovicím s utkáním něco udělat v posledních minutách. Ty si tak ani nevytvořily závěrečný tlak.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Zbyněk Zbořil - trenér Uničova: Dnes jsme měli podle mě utkání pod kontrolou, domácí měli snad jednu střelu na bránu. Zápas mnoho šancí nenabídl, ale my jsme věřili až do konce a to se nám vyplatilo, kdy jsme pak vstřelili dvě branky. V naší situaci je to důležité vítězství i pro sebevědomí kluků.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
F. Chvěja [-] - R. Wozniak [-] , Z. Staněk [-] , R. Lokša [-] , L. Švancer [-] (85. D. Levčík [-] ) , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] , M. Sporysz [-] , A. Leibl [-] , A. Hrdlička [-] , R. Holiš [-] (71. M. Latocha [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] - P. Jeřábek [-] (77. D. Dostál [-] ) , R. Vasiljev [-] (62. T. Nuc [-] ) , J. Ambrozek [-] , P. Kasal [-] (66. L. Vychodil [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

ŽK: 68. A. Leibl , 87. R. Baranek - 80. F. Markovič .
Hráči zápasu: A. Krč .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Duda Radim - ŠAMÁREK Jan, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.