Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2017 14:00

13.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce Hulín deklasoval Valmez


0

Dohrávku 13. kola sehrál Spartak na domácím hřišti poté, co si obě mužstva prohodila pořadatelství zápasu původně odloženého pro nezpůsobilý terén. Zápas jednoznačně vyšel domácí skvadře Jindřicha Lehkoživa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuplynuly ani tři minuty hry a domácí se radovali poprvé. V 3. minutě se protáhl po straně Michal Šrom, předložil míč na šestnáctku Václavu Ondřejkovi a ten zavěsil do opuštěné branky hostí 1:0.

Úvodní branka domácí povzbudila a ti se hrnuli do dalších šancí. V 8. minutě to zkusil sám znovu Michal Šrom ale jeho dobrou ránu bezpečně zlikvidoval brankář Repáň. Ve 14. minutě poté Václav Ondřejka předložil míč Erikovi Hradilovi, ten ale ve výtečné příležitosti míč poslal jen vedle branky. 

Spartak si to ale vynahradil v 18. minutě, kdy důrazný průnik Ondřejky proměnil trefou do horního růžku Repáňovy branky Martin Vyskočil 2:0.

Další branky na sebe nenechaly dlouho čekat – ve 24. minutě opět Ondřejka posunul míč k Martinu Malenovskému, který z hranice vápna trefil k tyči branky Valašského Meziříčí 3:0. Prakticky vzápětí, kdy se ještě nestačilo ani změnit skóre zápasu na světelných tabulích, se v 26. minutě trefil 

podruhé Václav Ondřejka a Spartak už držel pohodlné vedení 4:0.

Hosté se k Dostálově brance vydali v 32. minutě. Jurča pěknou přihrávkou vyzval k průniku do pokutového území Bělíčka, ale jeho finální střelu zblokoval Jiří Kovář.

Spartak odpověděl šancí Lukáše Motala v 35. minutě, střela jen těsně minula horní tyč branky Valašského Meziříčí. Nad skončila i další střela, kterou vzápětí vyslal David Kostka.

Právě důrazný náskok stopera Spartaku Davida Kostky na centrovaný míč v 43. minutě přinesl další branku Spartaku a ten tak do kabin odcházel za stavu 5:0.

Gólová smršť domácích v první půli pochopitelně už určila osud zápasu. Tolik zajímavých šancí poté druhý poločas již nepřinesl.

Na zajímavou šanci si tak diváci počkali do 62. minuty. Během ní si Spartakovci v pokutovém území několikrát navzájem předali míč, až šanci zakončil Michal Šrom střelou z malého vápna vedle branky.

Valašské Meziříčí zahrozilo v 69. minutě, kdy po centru Gregáně zakončil hlavičkou Výmola nad branku.

Další velkou šanci zahodil Spartak v 71. minutě, kdy Michal Šrom předložil míč před branku Václavu Ondřejkovi, ovšem i ten zakončil tuto vyloženou šanci střelou jen vedle branky.

Skóre se tak měnilo až v závěru zápasu. Michal Dvořáček v 85. minutě přenesl hru na Václava Ondřejku, ten poslal centr před branku, kde se hlavičkou prosadil Broňa Otruba a skóre zápasu se změnilo na 6:0 pro Spartak.

Dění v zápase zakončila v 89. minutě křížná střela Martina Václavka z Valašského Meziříčí, která zapadla jen vedle domácí branky.

Spartak v zápase zvítězil vysoko 6:0 a připsal si tři body. Tím se také v Hulíně zakončil fotbalový účet roku 2017. Spartaku už letos zbývají jen dva zápasy a to v neděli v Hodoníně a příští pátek v Líšni.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Dnes se mi utkání hodnotí určitě dobře. Je to výrazné vítězství, šancí jsme si vytvořili dost a mohli jsme přidat i další branky. Valašského Meziříčí je mi líto, chtěli se tu prezentovat fotbalem, bohužel se dopustili hodně individuálních chyb, které jsme dokázali potrestat. My jsme si plnili vše, co jsme si řekli a musím za to kluky pochválit. Myslím si, že ke konci sezóny se naše mužstvo hodně zvedlo, máme šňůru vítězství. Já doufám, že ve zbývajících zápasech ještě nějaké body uděláme tak, abychom se co nejvíce odpoutali od těch spodních pater tabulky.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] (68. B. Otruba [-] ) , M. Malenovský [-] (79. M. Dvořáček [-] ) , E. Hradil [-] (76. M. Tureček [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , J. Kovář [-] , L. Motal [-] , M. Šrom [-] , V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-]

TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - A. Kebísek [-] , J. Šulák [-] - O. Byrtus [-] (37. Z. Behan [-] ) , V. Gebert [-] , V. Žilinský [-] (46. M. Václavek [-] ) , T. Bělíček [-] - M. Skwarczek [-] , M. Gregáň [-] , R. Jurča [-] , Š. Vrána [-] (37. M. Výmola [-] ) -

Hráči zápasu: V. Ondřejka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠKROBÁK Lukáš - HANÁK Petr, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.