Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani skvělý začátek a vedení 2:0 na body nestačilo


Branky


0

Rýmařov vedl už 2:0, ale Kroměříž ještě do poločasu zápas otočila na 2:5 a po poločase přišly už jen kosmetické úpravy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočnou akci v páté minutě rozjel Michal Furik a od obránce se míč dostal k Radku Němcovi, který jej poslal do šibenice. A v šestnácté minutě vedli domácí už 2:0. Odražený míč z vápna se dostal k Michalu Furikovi, který se na pravé straně uvolnil a nacentroval na zadní tyč, kde si míč našel Kamil Kocor a hlavičkou jej poslal pod břevno. Dvoubrankové vedení vydrželo pouze čtyři minuty. Nejlepší střelec soutěže Jan Silný se uvolnil v malém vápně a nedal brankáři šanci, když vystřelil na zadní tyč. Ve 22. minutě bylo vyrovnáno, když se Jan Silný snažil v úniku zakončit, brankář Kameník vytáhl skvělý zákrok, ale míč se odrazil k Neubertovi, který jej lobem dostal do sítě. A ve 33. minutě už Kroměříž vedla. Po rohovém kopu si našel míč Martin Neubert a hlavou z malého vápne jej poslal do sítě. 39. minuta a během sedmnácti minut byl na světě hattrick. Z pravé strany přistál na Neubertově  hlavě centr a ten už věděl co s tím. Zmar Rýmařova podtrhl čtyři minuty před přestávkou Tomáš Okleštěk, když dostal dlouhý pas přes obranu a střelou do pravého dolního rohu poslal míč za záda Kameníka.

V 52. minutě se po individuálním průniku dostal Blanař až před brankáře, ale trefil pouze tyč. Jiskřičku naděje pro Jiskru vykřesal v 57. minutě Tomáš Šupák, který si našel míč po centru ve vápně a dostal jej do brány. V 78. minutě ale definitivně rozhodl Martin Blanař. Tomáš Matoušek šel sám na brankáře, ale nakonec ještě zvolil přihrávku na úpně vplného spoluhráče, který měl před sebou už jednoduchou situaci, dostat míč do prázdné brány. V první nastavené minutě ještě dostal během tří minut dvě žluté karty za fauly domácí Šupák a byl vyloučen.



Ohlasy k zápasu


SK Jiskra Rýmařov
Milan Furik - Trenér Rýmařova: Začali jsme dobře, ale bohužel soupeře rychle dostali zpátky do zápasu. Kroměříž má obrovskou sílu dopředu, což ukázala. Naše obrana ale neměla dobrý den. Ve druhém poločase jsme se snažili s tím něco udělat, ale oba týmy už jen kosmeticky upravily skóre.




Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - P. Ondruška [-] , R. György [-] (79. V. Fiala [-] ) , T. Šupák [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , J. Furik [-] , R. Němec [-] , J. Harazin [-] , T. Němec [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Krhut [-] , R. Budín [-] , T. Matoušek [-] - T. Okleštěk [-] (46. M. Kovář [-] ) , R. Elšík [-] (81. D. Šmerda [-] ) , M. Blanař [-] , M. Cupák [-] - J. Silný [-] , M. Neubert [-]

ŽK: 26. R. György , 70. M. Furik , 84. P. Ondruška , 88. T. Šupák - 67. M. Kovář . ČK: 90. T. Šupák - 90. D. Krhut .
Hráči zápasu: M. Neubert .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: ČERNÝ Dalibor - GASNÁREK Michal, LENFELD Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.