2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 10:15

14.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov nenavázal na výhru z Petřkovic


Branky


0

Uničov dvakrát dotahoval a nakonec odmítl vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo ve velkém stylu. Hned v šesté minutě rozehrál zkušený exligový Tomáš Polách rohový kop, který propadl a odrazil se na jedenáctku k Sasínovi, který jej pohotově uklidil do sítě. Domácí fotbalisté ale bleskurychle odpověděli, když v deváté minutě prošel Vychodil po levé straně našel Krče a ten trefil prostředek brány a hostující brankář vyrazil míč na roh. Následný centr od rohového praporku prolétl celou šestnáctkou a minuli jej dva domácí hráči, až na zadní tyči jej z jedné uklidil pod břevno stoper Filip Markovič a vyrovnal na 1:1. V 18. minutě pokračovaly gólové hody, když křížný dlouhý balon na pravé straně sklepl na vápno Sasínovi Žák a první jmenovaný jej z jedné poslal nártem za záda Uvízla. Ve 23.  minutě mohlo být domácím ještě hůře, když po přihrávce do vápna z levé strany trefil jeden z útočných hráčů z jedné po zemi tyčku. Ve 31. minutě ale Uničov odpověděl i na druhou Sasínovu branku. Krásnou kolmici za obranu dostal Komenda, který nejprve zpomalil a vypadalo to, že ideální okamžik na střelu prováhal, ale navedl si míč víc na střed a i přesto, že se někteří obránci stačili vrátit vystřelil na přední tyč a s velkým přehledem překonal brankáře, který ani nestačil reagovat na jeho utaženou střelu. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2.

Ve druhém poločase se střelci zasekli. Jedinou a největší příležitost zahodili domácí. Patnáct minut před koncem prošel po levé straně Krč a nahrával před bránu. Trefil však ruku jednoho z bránících hráčů ve skluzu a rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil domácí kapitán Juřátek, ale poslal ji pouze do tyče a skóre se tak ve druhém poločase už neměnilo.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Udělali jsme si utkání těžké a museli zápas obracet. Nedali jsme penaltu a to potom nemůžete chtít vyhrávat. Čekají nás na závěr podzimu dva těžké zápasy a budem se snažit v nich něco uhrát, protože ten závěr se nám moc nedaří.

FK Hodonín
František Komňacký - trenér Hodonína: Těžký zápas ovlivněný koncem podzimní sezony. Pro nás je bod určitě úspěchem, protože Uničov je kvalitní tým. Remíza je podle mého zasloužená.



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] , F. Markovič [-] - P. Kasal [-] (68. P. Jeřábek [-] ) , R. Vasiljev [-] (46. D. Dostál [-] ) , J. Ambrozek [-] , L. Vychodil [-] (46. T. Nuc [-] ) - T. Komenda [-] , A. Krč [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - P. Fojtík [-] (84. T. Komara [-] ) , T. Dekleva [-] , T. Novotný [-] , L. Čurgali [-] (73. P. Kyselka [-] ) - R. Sasín [-] , T. Polách [-] , O. Paděra [-] , E. Vinkler [-] (78. R. Holešinský [-] ) , L. Michna [-] - F. Žák [-]

ŽK: 64. L. Koutek .
Hráči zápasu: R. Sasín .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Nováček Ivo - PETR Zdeněk, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.