1:2
(1:1)
37. M. Kovář (p.)
80. L. Motal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2018 17:00

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládla Kroměříž


Branky


35. E. Hradil - 37. M. Kovář (p.) , 80. L. Motal
1

Kroměříži se poslední zápasy nedařilo, ale ukázalo se, že derby je úlně jiný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předehrávaném utkání nastoupily oba celky ve velmi okleštěných sestavách a na obou stranách dostali příležitost mladí hráči. Jak ukázal průběh zápasu, v daleko větší míře se projevila absence u Hulína, kterému na poslední chvíli vypadli ze sestavy klíčoví ofenzívní hráči Ondřejka se Šromem a když navíc další útočník Martin Vyskočil nastoupil obětavě se zraněním,chra v ofenzívě Hulínu značně kulhala.

Prvních patnáct minut však hráči Hulína vlétli na svého soupeře jako uragán, výsledkem bylo několik vyložených šancí, nastřelené břevno Turečkem a ve 35.minutě vedoucí branka, kterou vsítil Hradil.

Vedení však jakoby vlilo do žil sílu HS, která prakticky v téže minutě po taktické chybě obrany Hulína a následném faulu vyrovnala z penalty Kovářem. 

A od té chvíle už byla HS Kroměříž lepším celkem. Hulín nepochopitelně vyklidil střed hřiště a na jeho kopačky se usadila nervozita a nepeřesnost.

Ve druhém poločase se zdálo, že je jen otázkou času, kdy Kroměříž strhne vítězství na svou stranu. Po několika neproměněných šancích se jí to podařilo v 79.minutě,když autorem vedoucí branky HS byl Motal.

Hráči Hulína se sice ve zbývajícím čase ještě něco s výsledkem pokusili udělat, ale jejich hře chyběla kvalita.

Navíc se v poslední minutě nechal zcela zbytečně vyloučit Josl, a tak tři body zcela po zásluze putovaly do Kroměříže.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: První půlhodina utkání byla z naší strany kvalitní, dostali jsme Kroměříž pod tlak, vytvářeli jsme si šance a vstřelili jsme úvodní branku. Bohužel jsme po naší hloupé chybě nechali Kroměříž za minutu vyrovnat z pokutového kopu. Od té doby jako by si naši hráči přestali věřit, hráli jsme bez pohybu, soupeř měl všechny odražené míče a lépe kombinoval. Po přestávce jsme chtěli navázat na výkon z první půlhodiny, bohužel se nám hra moc nedařila a po vystřídání zraněného Vyskočila jsme nedokázali vpředu udržet míč, nebyli jsme vůbec nebezpeční a hlavně jsme začali dělat zase hloupé chyby, ze kterých si Kroměříž vytvářela šance. Po jedné takové chybě nám soupeř vstřelil deset minut před koncem vítěznou branku. Pro mě osobně jsou zklamáním výkony a nasazení některých hráčů, tak se o místo v sestavě nebojuje a už vůbec ne v derby. Vše korunovalo zbytečným vyloučením Josla v závěru utkání. Ukázalo se, že absence Šroma a Ondřejky byly pro nás citelnější než chybějící hráči na straně soupeře.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Vyskočil [-] , V. Rožek [-] (61. R. Michálek [-] ) , M. Malenovský [-] , T. Josl [-] , E. Hradil [-] , M. Vyskočil [-] (58. M. Minář [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Tureček [-] , J. Oulehla [-] (80. T. Pospíšil [-] ) , J. Zlámal [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - E. Sedláček [-] (83. A. Dvořák [-] ) , L. Motal [-] , D. Stratil [-] , M. Blanař [-] (31. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Cupák [-] , D. Šmerda [-] - M. Kovář [-]

ŽK: 43. M. Vyskočil , 70. J. Dostál , 82. M. Minář , 89. T. Josl - 30. P. Hloch , 52. T. Matoušek , 66. L. Motal , 68. M. Kovář , 90. A. Dvořák . ČK: 90. T. Josl .
Hráči zápasu: M. Kovář .
Počet diváků: 275. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - ŠKROBÁK Lukáš, KNEISL Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hulín derby ovládne. Kroměříž má marodku a nedaří se jí.