2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 17:30

17.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov zakončil domácí sezonu remízou


Branky


1

I přes mnoho šancí Uničov jen remizoval s Velmezem 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli Hanáci lepším týmem. V desáté minutě utkání to zkusil domácí David Bača  z přímého kopu z rohu okutového území přímo na bránu levačkou, čímž překvapil i brankáře Velkého Meziříčí Krubu, ale míč proletěl pouze těsně vedle levé tyče jeho branky. 

V poločase oba celky sáhly k jednomu střídání. Do druhého poločasu vstoupili naopak lépe hosté. V jedenapadesáté minutě se prosadil Robin Demeter, který byl na hřišti pouhých pět minut. Domácí stoper vyhrál hlavičku, ale míč se na středu hřiště odrazil k protihráči, který našel z voleje přesně právě Demetera, který chladnokrevně k tyči prostřelil domácího brankáře Studeného. Duba vracel  v 59. minutě míč do vápna na Pužu, který kdyby pálil z první, tak to měl do odkryté brány, ale zaváhal a pak už ho zblokovali bránící hráči.   Na druhé straně zachránil po hodině hry Velké Meziříčí od vyrovnávacího gólu jeden z obránců, který vykopl Krčův pokus z brankové čáry. Následně zvýšil Bouček v 72. minutě na 2:0 po velké chybě v domácí obraně. Uničov se dočkal zasloužené branky v 75. minutě. to se na vápně dostal k míči Pavel Jeřábek a střelou k pravé tyči vykřesal pro Uničov naději na bodový zisk. Bod vystřelil deset minutě před koncem David Bača, který se ocitl sám před brankářem po krásné akci z pravé strany, která vedla po ose Jeřábek - Binar - Bača a s přehledem překonal brankáře Krubu.  

 



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Jediné, co můžu hodnotit pozitivně je to, že to kluci nezabalili a dokázali ten zápas zremizovat. Po tom, jak se zápas vyvíjel, to nešlo nevyhrát. My jsme nevyhráli a to prostě nejde.




Sestavy


SK Uničov
Z. Studený [-] - R. Vejvoda [-] , M. Krayzel [-] , L. Koutek [-] , J. Můčka [-] - D. Dostál [-] , D. Bača [-] , T. Binar [-] (84. P. Rajnoha [-] ) , T. Komenda [-] , R. Vasiljev [-] (46. P. Jeřábek [-] ) - A. Krč [-]

FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Puža [-] (66. P. Simr [-] ) , D. Komínek [-] , T. Duba [-] , P. Pokorný [-] , J. Šimáček [-] , A. Vlk [-] , P. Dolejš [-] (46. R. Demeter [-] ) , M. Bouček [-] , M. Kriegsmann [-] (64. L. Berka [-] ) , J. Krejčí [-]

ŽK: 61. J. Krejčí , 86. A. Vlk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - MIKESKA Karel, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Uničov i přes to, že se mu nedaří bod uhraje.