0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 16:00

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HFK doma zase prohrála


Branky


0

Jedinou branku zápasu vstřelil v sedmé minutě Tomáš Šupák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný vstup do utkání vyšel lépe rýmařovskému mužstvu. Po Seibertově podcenění se dostal k centru Ondruška, jehož parádní nabídka našla přímo hlavu Tomáše Šupáka a na jeho hlavičku na zadní tyč byl brankář Svoboda krátký. I nadále bylo rýmařovské mužstvo aktivnější a v 11. minutě Michal Furik ukázal své schopnosti a krásným navedením na střed pořádně vylekal holické příznivce. Jeho rána bohužel směřovala těsně vedle tyče. V 16 minutě se Jiskra dostala k rozehrávce standardní situace, která zaváněla gólem. Dydowicz sice nakonec dokázal propálit zeď, jenomže střílel pouze velmi zlehka. Domácí se k první šanci dostali v 18 minutě. K Voleskému se dostal náhodně odražený balón, avšak bývalý hráč olomoucké Sigmy nakonec až příliš spěchal. Místo zpracování pálil z první, jeho ránu si však bez potíží pohlídal brankář Kameník. I v dalším průběhu utkáí jsme byli aktivnější a v 38.minutě si Woitek zapsal stoprocentní gólovku. Po propadnutí kompletní obranné linie domácích se dostal ke střele z hranice vápna, jenomže svůj pokus uspěchal a domácí golman střelu vyrazil. Ve 42.minutě Němcova rána nevypadala nijak nebezpečně, jenže zaváhání brankáře Svobody nakonec akci přidalo na dramatičnosti Menší vypadnutí z rukavic ale nebylo problémem pro domácí obranu. V poslední minutě domácí ještě zahrozili, když Voleský se protlačil ke střele z levé strany a jen tak tak se nedokázal trefit na zadní tyč. 

Druhý poločas se Holice stále pokoušeli o vytrvalý tlak a postupnou kombinaci, jenomže výsledky byl úplně jiný. Rýmařov svou situaci bez potíží zvládal a jeho obrana fungovala celkem bez větších chyb. Domácí zahrozili v úvodu několikrát nebezpečnou střelou, ale všechny si cestu mezi tři tyče nenašly. V 64.minutě se domácí Vichta dostal k provedení standardní situace a jeho střelu Kameník vytáhl na poslední chvíli konečky prstů nad horní tyč. V 68.minutě si Jiskra připsala taktéž gólovku. Ondruška se chopil exekuce standardní situace, která byla pořádně nebezpečná. Jeho rána proletěla těsně vedle tyčky. V 77.minutě si domácí připisují jednu z největších šancí, když Schmidt se valil úplně sám na rýmařovskou branku, jenomže tváří tvář Kameníkovi selhal. Kameník si připisuje parádní zákrok levačkou. Následná dorážka už pak mířila z nohy Antla vysoko nad. V závěru pak domácím vzal vítr z plachet vyloučení Bučka a tak se už do konce utkání nic nestalo. Jiskra si tak připisuje důležité vítězství na půdě soupeře.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Karel Trnečka - Trenér HFK: Nasazení už nebylo takové, jako při zápase v Petřkovicích, kde jsme dobře vstoupili do jarní části sezony. Dostali jsme bohužel dost rychlý gól a poté jsme ten zápas už nezvládli a prohráli jej.




Sestavy


1. HFK Olomouc
F. Svoboda [-] - L. Horka [-] , M. Antl [-] , J. Vichta [-] (71. M. Schmidt [-] ) , O. Buček [-] , O. Seibert [-] , P. Voleský [-] , M. Banasik [-] (71. M. Krejčí [-] ) , . Dabić [-] , M. Šichor [-] , J. Juráš [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - V. Fiala [-] (67. . Piroška [-] ) , L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , Z. Horák [-] , R. Němec [-] (90. T. Němec [-] ) , R. György [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , T. Šupák [-]

ŽK: 29. Z. Horák . ČK: 86. O. Buček .
Hráči zápasu: T. Šupák .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: ŽUROVEC David - ŠKROBÁK Lukáš, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.