P. Rubý 57.
R. Lokša 85. (p.)
M. Latocha 89.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

18.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřkovice rozhodly v závěru


Branky


57. P. Rubý , 85. R. Lokša (p.) , 89. M. Latocha - 40. L. Vychodil
0

První obrat jarní části MSFL mají na svědomí Petřkovice, které porazily Valašské Meziříčí 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

Diváci čekali delší dobu na nějakou větší šanci. Po půl hodině hry byli mírně aktivnější domácí, ale žádná větší šance k vidění nebyla. A tak se z ničeho nic ve čtyřicáté minutě prosadili hosté. Konkétně to byl Lukáš Vychodil, který otevřel skóre zápasu. Do poločasové přestávky se ve zbývajících pěti minutách nic nestalo. Šanci na zvýšení náskoku měl pouze hostující Godula, ten ji ale nevyřešil úspěšně a tak hostující Valašské Meziříčí vedo v pauze nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

Obrat

Petřkovice na vývoj utkání reagovaly poločasovým střídáním, ze hry odešel Ptáček, kterého nahradil Latocha. Po dvanácti minutách hry bylo srovnáno. Patrik Rubý byl tím hráčem, který rozvlnil síť za brankářem Valašského Meziříčí. 1:1. V dalších minutách měli hosté problém s dlouhými nakopávanými balony za obranu z kopaček domácí Odry.  Po faulu Žilinského ve vápně, když se zdálo, že je domácí útočící hráč mimo ohrožení brány byla nařízena penalta. Domácí tým měl tak pět minut před závěrečným hvizdem jedinečnou šanci otočit utkání a strhnout skóre na vlastní stranu. K penaltě se postavil střídající kanonýr Lokša a nemýlil se. Následně pak hosté vysunuli jednoho ze svých stoperů a otevřeli hru při pokusu o vyrovnání, ale místo toho minutu před koncem potřetí inkasovali a bylo rozhodnuto. Trefil se znovu střídající hráč, tentokrát to byl Latocha.



Ohlasy k zápasu



TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - trenér Valašského Meziříčí: Dostali jsme se do vedení a měli jsme šanci jít i do dvoubrankového náskoku. Po poločase nám začali dělat problémy nakopávané míče a udělali jsme pár chyb. Utkání zlomila penalta. I když jsme prohráli, tak se na výkonu dá stavět.



Sestavy


FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (62. R. Lokša [-] ) , D. Smékal [-] (90. L. Regec [-] ) , M. Václavík [-] , J. Ptáček [-] (46. M. Latocha [-] ) , R. Holiš [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , P. Rubý [-] , L. Švancer [-]

TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - L. Chapodze [-] , A. George [-] , P. Tobiáš [-] , O. Bartozel [-] , P. Klimpar [-] , F. Drozd [-] , T. Gomola [-] (75. P. Furmánek [-] ) , T. Chargeishvili [-] , L. Vychodil [-] , V. Žilinský [-]

ŽK: 53. M. Szotkowski - 45. L. Vychodil , 85. V. Žilinský .
Hráči zápasu: R. Lokša .
Počet diváků: 304. Rozhodčí: ŠAMÁREK Jan - CIESLAR Ondřej, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.