0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2018 16:00

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž vyloupila Valmez


Branky


12

Jediná branka stačila Kroměříži k tříbodovému zisku na půdě Valašského Meziříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po deseti minutách opatrné hry bez střelby přišlo první ohrožení branky. Z větší vzdálenosti to vyzkoušel slovenský záložník Martin Václavek, ale brankář Kofroň byl včas na místě a jeho pokus pohledným zákrokem dokázal zlikvidovat. Ve 22. minutě byl před brankou Hanácké Slavie Kroměříž menší rozruch. Ze strany poslal do vápna centr Vychodil a míč vypadl Kofroňovi z ruk, ale hostující celek to nakonec zvládl a skóre zůstalo nadále bezbrankové. Po více než půl hodině hry, ve třiatřicáté minutě už se ale skóre pohnulo. Skóre otevřel hostující tým. Jeden z domácích obránců se prezentoval hodně nešikovným skluzem, když poslal míč k úplně osamocenému hostujícímu Martinu Neubertovi, který tento odražený míč poslal přesně ke vzdálenější tyči a překonal tak brankáře Valašského Meziříčí Filipa Muchu. Do kabin tak šli jeho spoluhráči s nejtěsnějším možným náskokem 0:1.

Ve druhém poločase si vytvořil domácí tým Valašské Meziříčí docela velký tlak, ale ani přesto se oměrně velká kulisa 310 diváků branky z kopaček domácích hráčů nedočkali a Hanácká Slavia Kroměříž udržela hubené vedení 1:0, když jediným střelcem byl Martin Neubert. Jako první tým tak na jaře připravil domácí celek na jeho hřišti o body a odvezl si rovnou všechny tři.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Hubník - Trenér Valašského Meziříčí: Odehráli jsme dobrý zápas a od soupeře jsem čekal víc, ale my jsme bohužel znovu doplatili na naši špatnou koncovku a nedali jsme v tomto zápase pět šancí a tak jsme nemohli pomýšlet na bodový zisk.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
F. Mucha [-] - M. Václavek [-] , P. Tobiáš [-] , Š. Vrána [-] (70. O. Bartozel [-] ) , P. Klimpar [-] (74. P. Furmánek [-] ) , F. Drozd [-] , T. Gomola [-] , A. George [-] , T. Chargeishvili [-] , L. Vychodil [-] , L. Chapodze [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] , P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - D. Krhut [-] , L. Motal [-] , M. Blanař [-] (63. O. Berčík [-] ) , M. Cupák [-] - M. Neubert [-] (74. E. Sedláček [-] ) , M. Kovář [-] (90. D. Stratil [-] )

ŽK: 73. A. George - 57. T. Matoušek , 87. P. Hloch , 90. D. Stratil .
Hráči zápasu: M. Neubert .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - POPELÁK Luboš, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž má hodně výborných individualit svém mužstvu. Ve Valmezu došlo k velké obměně kádru a tak si myslím, že hosté potvrdí svou větší kvalitu.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích