Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín rozstřílel Holici


Branky


14

Holice se zase vzdálila záchraně a prohrála v Hodoníně vysoko 6:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slepené góly

Hned ve čtvrté minutě se odhodlal ke střele domácí Marek Opina, ale jeho střela letěla těsně nad Svobodovou bránou a ten tak nemusel zasahovat. Poté přišla smršť a domácí třikrát během čtyř minut skórovali. Nejprve ve dvacáté minutě využil Radek Sasín zmatků v obraně hostů a obloučkem překonal Svobodu. O dvě minuty později si Zdeněk Šturma naváděl míč k brance a už to nevypadalo moc nadějně, ale nakonec dobře nacentroval a míč si našel Ondřej Paděra a zvýšil náskok na 2:0. Skvělou čtyřminutovku završili domácí ve 24. minutě. U lajny se dostal k míči Fojtík a svým přízemním centrem našel přesně kopačku Zdeňka Šturmy, který už jednoduchou lohu uklidit míč do sítě zvládl nekompromisně. Aby toho neměli hosté málo tak ve 32. minutě inkasoval Svoboda počtvrté. Fojtík hodil dlouhý aut do vápna, kde míč hlavou prodloužil Suchý a dostal jej ke Zdeňku Šturmovi a ten svým druhým gólem v zápase poslal Hodonín do vedení 4:0. O dvě minuty později to mohlo být už o pět branek. Fojtík postupoval sám přímo na bránu ze strany, ale svou střelou trefil brankáře Svobodu nešťastně přímo do hlavy a ten musel střídat. Jeho náhradník Kubica řešil hned po čtyřech minutách na hřišti první vážnou situaci. Vyboxoval centr z rohového kopu Paděry, ale akce pokračovala centrem z druhé strany a Suchý hlavou v jasné šanci minul.

Dovršení debaklu

Po pěti minutách na hříšti se trefil v 61. minutě Filip Žák. Ten se dostal k nakopnutému míči od Suchého a protáhl se kolem obránců a překonal bezmocného brankáře. 5:0. O čtyři minuty později vysunul Sasín Šturmu, který se na vápně zatavil a poslal centr na Lukáše Křivánka, který nádherně akobaticky střelou o břevno zvýšil na 6:0. V 75. minutě se trefil Dovhanyuk, ale branka nebyla uznána pro ofsajd. V 86. minutě se alespoň čestným úspěchem prezentovali hosté, když se po zemi z přímého kopu trefil šťastně Marek Banasik a upravil skóre na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu



1. HFK Olomouc
Karel Trnečka - Trenér HFK Olomouc: Je to pro mě obrovské zklamání. Byl to pro nás debakl. Dlouho se mi nestalo prohrávat v poločase 0:4. Chtěl jsem vystřídat půlku mužstva. Hrozně jsem se za náš výkon styděl.



Sestavy


FK Hodonín
M. Lupač [-] - R. Sasín [-] (72. P. Dovhanyuk [-] ) , M. Cvijović [-] , P. Fojtík [-] , M. Opina [-] (56. F. Žák [-] ) , Z. Šturma [-] , T. Novotný [-] , J. Hesek [-] , O. Paděra [-] , L. Křivánek [-] (80. T. Mareš [-] ) , M. Suchý [-]

1. HFK Olomouc
F. Svoboda [-] (35. D. Kubica [-] ) - M. Antl [-] , J. Vichta [-] , J. Juráš [-] , R. Plesník [-] , P. Voleský [-] , M. Banasik [-] , . Dabić [-] (46. M. Schmidt [-] ) , M. Šichor [-] , L. Horka [-] (69. T. Drmola [-] ) , O. Seibert [-]

ŽK: 12. . Dabić .
Hráči zápasu: Z. Šturma .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Machač Lukáš - DENEV Alex, NOVÁČEK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: výhra domácích

Tenhle zápas může podle mě dopadnout jakkoli. Do HFK přišlo v zimě hodně nových a kvalitních hráčů, hráči Hodonína jsou zatím doma na jaře stoprocentní a zejména výhra 4:1 nad Vyškovem překvapila. Z tohoto důvodu tipuju výhru domácích.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích