M. Šrom 39.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín doma podlehl Rýmařovu


Branky


14

Rýmařov vyhrál i druhé utkání venku tenhle týden. Po výhře v Holici zvítězil i v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra do Hulína přicestovala povzbuzená středečním vítězstvím 1:0 v Holici nad místní HFK Olomouc, které ji posunulo blíže klidným vodám středu tabulky. Spartak krom zdravotních indispozicí musí na 6 zápasů oželet Václava Ondřejku, který vyfasoval disciplinární trest za …..no prostě za Otrokovice.

Utkání nabídlo dva naprosto rozdílné poločasy plný fotbalových událostí a diváci, kteří na fotbal přišli, nemohli litovat, byť domácí se nakonec po závěrečném hvizdu břitkého ale jinak precizního sudího Ivana Vostrejže museli tvářit kysele.

Jako první se v 8. minutě ukázali rýmařovští, když po rohovém kopu zakončil chytrou střelou ze šestnáctky Radek Němec. Míč prošel houštinou těl, aby jej nakonec zlikvidoval reflexivním zákrokem brankář Dostál.

Spartak naznačil své možnosti v 16. minutě. Asi nejlepší hráč domácích v utkání Tomáš Josl našel Martina Vyskočila, ten se v pokutovém území otočil a jeho střela lízla břevno branky Rýmařova!

Rýmařov sázel na brejky. V 21. minutě Němec nacentroval před branku a nabíhající Šupák jen těsně na malém vápnu minul centrovaný míč.

Motorem útočných snah Spartaku byl v zápase Michal Šrom, který se postupně ocitl v několika dobrých příležitostech. Ve 30. minutě takto potáhl akci domácích, uvolnil se a nakonec v dobré příležitosti namířil jen nad branku.

Za hlavu se Spartak mohl chytat v 34. minutě. Michal Vyskočil vyslal centr do pokutového území a Jirka Oulehla z malého vápna namířil jen nad hostující branku!

Velké a hlasité „škoda“ mohli zklamaně domácí diváci vydechnout v 37. minutě. To se Michal Šrom protlačil přes svého obránce, jeho střelu však pozorný brankář Kameník vyrazil.

Byl to však právě Michal Šrom, který v 38. minutě využil svého vysunutí, získal k zakončení lepší úhel a poslal Spartak do zaslouženého vedení 1:0.

Druhý poločas se však pro Spartak proměnil v noční můru. Hosté do něj, jakkoliv měli v nohách právě středeční utkání, vstoupili aktivně. A svou chutí do hry, bojovností, zarputilostí, zápalem pro hru a zájmem z utkání něco vytěžit, nakonec domácí předčili.

Přitom Spartak pořád držel zápas v rukách. V 49. minutě jsme zahrávali zkrácený roh, odvrácený míč před branku vrátil Michal Dvořáček a z malého vápna zakončil Jarda Zlámal nad branku!

V 60. minutě zase Michal Šrom vybídl k akci Martina Vyskočila, který natáhl k parádní střele, která však zapadla za zadní tyč branky Rýmařova.

Poctiví rýmařovští mravenečci však neklesali na mysli a trpělivě makali na tom, aby s výsledkem něco provedli. V 67. minutě takto natáhl ke střele Lukáš Woitek a jeho střelu vytáhl brankář Kuba Dostál nad branku.

Snaha Jiskry dostala svou odměnu v 74. minutě. Po standardní situaci se nejlépe v pokutovém území zorientoval Pavel Ondruška a trefil k tyči srovnávací branku 1:1.

Ani to nebylo vše, o 2 minuty přetlačil hostující záložník Michala Vyskočila a následný centr znovu Pavel Ondruška proměnil v branku. Stačila chvilka a Jiskra najednou vedla 2:1.

Pro domácí to byla dost studená sprcha. Spartak se vrhl do útočení, pád vysunutého Martina Malenovského rozhodčí Vostrejž neocenil nijak. Avšak souboj hostujícího kapitána Kamila Kocúra a Martina Vyskočila v 84. minutě, po němž náš útočník skončil na zemi, už penaltový byl. Navíc hostující hráč se po druhé žluté kartě poroučel do sprch.

Penalta však ani tentokrát nic pro Spartak nepřinesla. Zahrávající Michal Dvořáček se proti brankáři Kameníkovi bohužel neprosadil, brankář Jiskry směr vystihl a střelu vyrazil.

Spartak se přesto snažil se zpackaným zápasem něco udělat. V 91. minutě se pěknou střelou prezentoval Viktor Rožek, ale brankář Kameník jeho střelu vyškrábl nad branku. Z následného rohu, do kterého se zapojil i Kuba Dostál, už Spartak nic nevytěžil.

Následný hvizd hlavního sudího přiřkl 3 body hostům. 

Pro domácí se vzhledem k vývoji zápasu určitě jedná o krutý výsledek. Bohužel s příležitostmi, které zápas přinesl, si lépe poradili hosté,a to přineslo výsledek takový, jaký je. Nezbývá, než zvednout hlavu.

 

Zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Jsem zklamaný. Proti Rýmařovu jsme měli povinně vyhrát, ale bohužel jsme neproměnili vyložené šance a ani jsme nedali pokutový kop a naopak naše chyby byly potrestány. Je to ztráta.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - M. Malenovský [-] , M. Dvořáček [-] , M. Šrom [-] , M. Vyskočil [-] , M. Vyskočil [-] , M. Tureček [-] (46. R. Michálek [-] ) , E. Hradil [-] , J. Zlámal [-] , T. Josl [-] , J. Oulehla [-] (82. V. Rožek [-] )

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - L. Woitek [-] , P. Ondruška [-] , Z. Horák [-] , T. Šupák [-] (19. . Piroška [-] ) , R. György [-] (47. N. Tilkeridis [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] , R. Němec [-] (72. D. Hleba [-] ) , T. Němec [-]

ŽK: 50. R. Michálek - 27. K. Kocúr , 65. Z. Horák , 86. L. Woitek . ČK: 83. K. Kocúr .
Hráči zápasu: P. Ondruška .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - DORUŠÁK Petr, POLANSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Tomáš Binar
Tip experta: remíza

Podobný zápas jako Hodonín proti HFK. Upřímně nevím, jak jsou na tom domácí po zimní přípravě, ale Rýmařov je nebezpečné mužstvo a rozhodně není bez šance na bodový úspěch.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích