2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 19:00

22.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž doma nečekaně ztratila


Branky


17

Po nepovedené první půli dokázala Kroměříž v druhém poločase pouze vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě mohla jít Hanácká Slavia do vedení, když se do zakončení ve vápně dostal po centru Blanaře Marián Kovář, který ale branku soupeře přestřelil. V desáté minutě padla první branka utkání, bohužel se petřkovičtí hráči radovali zbytečně, protože gól nebyl uznán pro ofsajd. V patnácté minutě se už ale radovali oprávněně a radost jim nic nezkazilo. Svoji aktivní hru přetavili v branku, když zahráli dlouhý aut a důrazem dostal míč do sítě Leoš Švancer. Ve 23. minutě zaskočila Odra domácí hráče i diváky ještě více, když se krajní záložník prodral až do pokutového území a nahrál pod sebe Radimu Barankovi, který se nemýlil a zvýšil na 2:0. Ve třicáté minutě zahrozil Tomáš Matoušek po rohu, ale brankář Chvěja byl na místě. 

Pokus o obrat

V 63. minutě dal důležitý kontaktní gól Marián Kovář, který se trefil z ničeho nic. Dobře si naběhl a Chvěju překonal lobem. O tři minuty později poslal Matoušek centr na aktivního Kováře, který si míč zpracoval a obešel jednoho z bránících hráčů, poté ale zakončil nad. Kroměříž stupňovala svoji aktivitu a včas se probrala, aby mohla pomýšlet na nějaký bodový zisk. V 77. minutě podržel brankář Kofroň svůj tým a ještě dokázal konstruktivně rozehrát. Osm minut před koncem vyrovnal Daniel Stratil, když se nejlépe zorientoval v chumlu hráčů a poslal míč do sítě a vykřesal naději na obrat. Největší šanci strhnout utkání na svoji stranu měla Kroměříž v první nastavené minutě. V té měla snad tři šance, ale závar před brankou hosté zvládli přečkat.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: V první poločase jsme hráli špatně. Nechápu to, takhle se o čelo tabulky určitě nehraje. Moc se nám nedařila kombinace a hosté poctivě a dobře bránili v devíti lidech, ale musíme taková utkání zvládat.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - D. Šmerda [-] (59. D. Stratil [-] ) , P. Hloch [-] , T. Jeleček [-] (84. O. Berčík [-] ) , T. Matoušek [-] - M. Cupák [-] , M. Blanař [-] , L. Motal [-] , D. Krhut [-] - M. Neubert [-] (59. E. Sedláček [-] ) , M. Kovář [-]

FC Odra Petřkovice
F. Chvěja [-] - R. Wozniak [-] , M. Honiš [-] , L. Švancer [-] (78. M. Latocha [-] ) , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] (67. D. Smékal [-] ) , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , P. Rubý [-] , Z. Staněk [-]

ŽK: 28. T. Jeleček , 46. M. Kovář , 53. M. Blanař , 90. P. Hloch - 16. R. Holiš , 87. R. Baranek , 90. R. Wozniak , 90. M. Honiš .
Hráči zápasu: M. Kovář .
Počet diváků: 323. Rozhodčí: Popelák Luboš - ČERNÝ Dalibor, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Filip Markovič
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž má dobré hráče a proti Petřkovicím doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích