1:4
(1:2)
10. A. Krč (p.)
44. A. Krč
44. P. Jeřábek
85. A. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov vyhrál zásluho hattricku Krče


Branky


8. M. Šrom - 10. A. Krč (p.) , 44. A. Krč , 44. P. Jeřábek , 85. A. Krč
13

Uničov otočil utkání z 1:0 na 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý začátek, špatný konec

Spartak, který se na jaře pouze propadá tabulkou až ke kritickým pozicím, tentokrát přivítal doma SK Uničov. Zdravotní stav týmu Jindřicha Lehkoživa se až krutě nelepší, k zápasu bylo i tentokrát nachystáno 12 lidí.

Spartak začal výborně a když v 8. minutě završil útok finální střelou Michal Šrom, šel do vedení 1:0. Vedení domácím ale dlouho nevydrželo. Prakticky hned po rozehrání se hosté propracovali do naše pokutového území, kde Tomáš Josl zahrál rukou a hlavní rozhodčí nařídil proti naší brance pokutový kop. Ten bezpečně proměnil Aleš Krč a hosté srovnali na 1:1.

Dále se hrálo poměrně vyrovnaně, Spartak si vytvořil několik slibných šancí, míč ale za brankovou čáru nebyl schopný protlačit. Za to přišel trest, když hosté v 44. minutě podnikli brejk a Jeřábek střelou k tyči poslal Uničov do vedení.

Navýšení skóre

Ten hosté navýšili krátce po přestávce, to se před brankou nejlépe orientoval Aleš Krč . V tu samou minutu se zranil Tomáš Josl, Spartak musel přeskupit řady a šance, že by z tohoto zápasu mohl vytěžit nějaký bod, se povážlivě vzdálila. 

Spartak bojoval. Urputný bojovník Michal Šrom se sám ocitl v pěkné šanci, kterou bohužel zakončil vedle branky. Domácí ani podruhé v zápase poté nedokázali protlačit míč do branky ze závaru v malém vápně. Pět minut před koncem, kdy se zápas v podstatě už dohrával, završil svůj hattrick Aleš Krč a Spartak utrpěl další porážku, tentokrát 1:4.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Jde o zasloužené vítězství Uničova, který tady předvedl fotbalovou kvalitu. Dostali jsme se do vedení 1:0, bohužel hned vzápětí při první vážnější akci hostů byla nastřelená ruka v pokutovém území a Uničov z penalty srovnal. Měli jsme tam několik šancí, proměnit je, mohl ten zápas vypadat jinak, myslím si, že ten zápas byl vyrovnaný. Zase jsme ale doplatili na individuální chybu ve středu hřiště a hosté po ní šli do vedení. Pak zase se zraní hráč Josl, musíme střídat, překopat tři – čtyři pozice. Přišel třetí gól a je po zápase, protože už není ani koho střídat. Jsme v situaci, kdy v pátek zřejmě na HFK pojedeme už jen v jedenácti lidech, asi budeme muset vzít nějaké schopnější dorostence, kteří by v případě nouze byli vůbec schopni naskočit. Několik zraněných, disciplinární trest, k tomu nastupují někteří ve stavu, kdy by jindy ani nenastoupili.. Ono se to pak projevuje na těch výkonech. Jsme schopni odehrát zápas 75 minut, pak ale už nemáme ani koho střídat, sáhnout do toho. Soupeř naopak pošle hráče čerstvé a stejné kvality, tam se to pak projeví. Myslím si, že v utkáních herně nepropadáme, někdy ale ty výsledky jsou opravdu kruté, protože každá naše chyba je tvrdě potrestaná. Nikdo nám ale nepomůže. Nechci se na to vymlouvat, ale je nás opravdu jedenáct. Psychicky nás to dost sráží, kluci toho mají opravdu dost, i když chtějí, síly opravdu chybějí.




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - J. Oulehla [-] , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , T. Josl [-] (48. V. Rožek [-] ) , E. Hradil [-] , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , M. Dvořáček [-] , M. Minář [-] (74. R. Michálek [-] )

SK Uničov
T. Uvízl [-] - F. Markovič [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] (81. J. Můčka [-] ) , R. Vejvoda [-] - T. Binar [-] , T. Komenda [-] (74. D. Dostál [-] ) , P. Jeřábek [-] (58. R. Vasiljev [-] ) , J. Hladík [-] , D. Bača [-] - A. Krč [-]

Hráči zápasu: A. Krč .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Machač Lukáš - NOVÁČEK Ivo, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra hostů

Uničov má kvalitu a myslím si, že ji potvrdí.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích