Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2018 17:00

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín vyhrál a po půl roce se na hřišti objevil Pospíšil


Branky


11

Zápas Spartaku na HFK Olomouc přinesl několik změn v sestavě Spartaku. Především se po disciplinárním trestu do sestavy vrátil Václav Ondřejka. Velkou premiéru si ve středu hřiště odbyl šikovný Viktor Rožek. Na závěrečných 8 minut poté vběhl na hřiště po půlroční pauze zaviněné zraněním útočník Tomáš Pospíšil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanost ligy velí Spartaku sbírat body, no špatným úvodem jara se mu to doposud příliš nedařilo. Holice se naopak krčí na spodku tabulky, odkud se jí nedaří se dostat. 

Tomu také odpovídal úvod zápasu, v němž byli domácí rozhodně aktivnější. Nejhůře bylo Spartaku v 7. minutě, kdy po hlavičce Dabiće vykopávali naši hráči míč z brankové čáry a dorážku do prázdné branky vytlačil na břevno pohotový Kuba Dostál. 

Aktivitu domácích narušoval Spartak jen sporadicky. Takto v 16. minutě Vašek Ondřejka rozehrál rohový kop, po kterém se k zakončení dostal Martin Malenovský, avšak z otočky trefil jen boční síť domácí branky.

Domácí na druhé straně byli přímočarejší. V 17. minutě podnikli brejk, při němž šel na samotného Dostála domácí Voleský. Brankář Spartaku finální střelu vytáhl mimo naši branku.

Po úvodní aktivitě domácích začali více ke slovu přicházet i naše barvy. Ve 20. minutě Michal Vyskočil našel Ondřejku, který ale jen nepřesně technickou střelou namířil nad branku. Mnohem nebezpečnější akci předvedl Spartak v 21. minutě. Erik Hradil zatáhl míč do pokutového území Holice a šikovným centrem hledal před brankou nabíhajícího Ondřejku, před nímž však míč stihl odklidit vracející se Juráš.

Zásadní v první půli nakonec byla 36. minuta. V ní Viktor Rožek rozehrál míč na Michala Šroma, ten předal na Michala Vyskočila. Michal na dvaceti metrech od brány natáhl ke střele a trefil se parádně. Jedovatá střela totiž s pomocí odrazů od břevna a zad padajícího brankáře zapadla tam, kde jsme ji chtěli vidět – do branky soupeře 0:1!

Na další zajímavé akce si museli diváci počkat do 51. minuty. V ní Martin Vyskočil prošel po brankové čáře, umístil míč před branku, kde však Michal Šrom vyslal střelu jen do míst, kde stál pohotový brankář domácích, který střelu zlikvidoval. 

O minutu později byl Spartak úspěšnější. Rohový kop domácí ještě odvrátili, na vrácený míč do pokutového území už si naskočil Erik Hradil a hlavou poslal míč mimo dosah brankáře 0:2!

I další momenty na hřišti patřily Spartaku. V 70. minutě v utkání velice aktivní Martin Vyskočil prošel až před domácí branku, aby jeho střelu domácí odvrátili na rohový kop. Z něj odvrácený míč naši vrátili do pokutového území, kde jej Jaroslav Zlámal posunul před pokutové území Jirkovi Oulehlovi a ten z krásných 20 metrů parádně vymetl šibenici domácí branky 0:3!

Prakticky vzápětí v 72. minutě Ondřejka vysunul do sólového úniku Martina Malenovského, který proti vybíhajícímu brankáři zvolil efektivní zakončení – přehození a míč se zastavil až v síti domácí branky 0:4!

O utkání bylo rozhodnuto, Spartak nicméně přidal ještě jednu zajímavou šancí, při níž v 78. minutě Oulehla vyslal centrovaný míč do pokutového území, který těsně minul Martin Vyskočil.

Se závěrem zápasu přišli ke slovu i domácí. V 87. minutě vyslal šikovnou střelu domácí Spurný, pohotový Dostál si však se střelou poradil. Brankář Spartaku uhájil čisté konto i v 88. minutě, kdy se míč po souboji v pokutovém území s Krejčím svezl Zlámalovi k tyči naší branky, odkud ji Dostál vyškrábl.

Spartak si po vítězství v Olomouci připsal tři body. V krátkém časovém sledu nyní naše hráče čekají 2 další zápasy – ve středu 9.5. od 17:00 přivítáme FK Hodonín, v sobotu 12.5. pak v Uherském Brodu.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Konečně jsme se dočkali plného bodového zisku a návratu do toho našlapaného středu tabulky. Dneska musím kluky pochválit, bylo na nich vidět, že chtěli odčinit ty výsledky, co jsme měli. Na začátku zápasu jsme měli trochu štěstí, kdy se domácí dostali do dvou šancí a Kuba Dostál je vychytal a podržel. Přidali jsme krásné branky, myslím si, že trocha toho štěstí, které nám chybělo dřív, se k nám dneska přiklonilo. Myslím si, že jsme to utkání dnes zvládli nakonec dobře a půjdeme teď dál zápas od zápasu. Máme takové mužstvo, že když jsme byli schopni 4 zápasy za sebou prohrát, tak s nadsázkou říkám, že jsme schopni i 4 x za sebou vyhrát.



Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - M. Antl [-] (70. T. Spurný [-] ) , J. Juráš [-] , O. Seibert [-] , P. Voleský [-] (76. O. Bořil [-] ) , M. Banasik [-] , . Dabić [-] (82. P. Krumpolc [-] ) , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , R. Plesník [-]

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - V. Ondřejka [-] (82. T. Pospíšil [-] ) , M. Vyskočil [-] , M. Šrom [-] , V. Rožek [-] (60. M. Minář [-] ) , M. Dvořáček [-] , E. Hradil [-] (76. R. Michálek [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] , J. Oulehla [-]

ŽK: 82. M. Vyskočil .
Hráči zápasu: M. Vyskočil .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Páral Roman - KULIČKA Radek, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: remíza

HFK už musí doma nějaké body uhrát a Hulín nemá nejlepší formu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích