1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 10:15

24.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničovu se doma nedaří


Branky


11

I přes vedení nakonec Uničov bral za remízu s Uherským Brodem jen bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prním poločase byl lepším týmem Uničov, který začal dobře. Už v šesté minutě měl po přihrávce od Aleše Krče poloprázdnou branku Hladík, ale jeho střela mířila těsně nad. I druhou šanci v utkání měl domácí celek. V devatenácté minutě se po individuální akci dostal k zakončení Krč. Jeho střela šla dobře, ale trefil pouze tyč a od ní šel míč mimo bránu. Nakonec se ale pár minut po půl hodině hry Hanáci dočkali. Překonali šet bránících hráčů a míč měl ve vápně na kopačce Krč. Byl s ním už na brankové čáře a přihrávkou pod sebe našel na penaltovém puntíku nabíhajícího, úplně volného Jana Hladíka, který střelou z jedné trefil přesně a poslal Uničov do vedení, které vydrželo až do poločasového hvizdu.

Zmar

Ve druhém poločase mohli ještě domácí svoje vedení navýšit. Hned tři minuty po příchodu ze šaten se pokusil jeden ze svěřenců Zbyňka Zbořila o střelu na vzdálenější tyč. Ta ale mířila těsně vedle tyče a brankář Nemraa se za ní pouze ohlédl. V 57. minutě dostali hosté výhodu volného přímého kopu z přibližně ětadvaceti metrů. Dobře nastavili zeď a brankář uvízl měl zakrytý výhled. Následná střela skrz hradbu těl, hlavě těch uherskobrodských šla přesně k tyči. Uvízl reagoval asi trošku později, protože míč neviděl a už jej nedokázal vyrazit. Bylo srovnáno na 1:1 z kopačky Bronislava Šálka. O minutu později zkoušel štěstí domácí Bača, ale jeho střela z dvaceti metrů šla těsně vedle. Následně si už ani jeden z týmů nedokázal vytvořit žádnou vážnější šanci.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: V první poločase jsme měli několik šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Chyběl nám kvůli nemoci Jeřábek. V druhém poločase jsme dostali z první střely gól a potom jsme to už psychicky nezvládli a nevytvořili si žádnou šanci. Ta bilance doma je špatná.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - F. Markovič [-] , L. Koutek [-] (72. J. Můčka [-] ) , P. Purzitidis [-] , R. Vejvoda [-] - T. Binar [-] (72. D. Dostál [-] ) , T. Komenda [-] , R. Vasiljev [-] , J. Hladík [-] , D. Bača [-] - A. Krč [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. David [-] , M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] - L. Jaroněk [-] (86. M. Mančík [-] ) , M. Pochylý [-] , B. Šálek [-] , R. David [-] - J. Michalec [-] (68. V. Dolina [-] ) , J. Žůrek [-] (77. D. Sklenář [-] ) , F. Hruboš [-]

ŽK: 89. D. Sklenář .
Hráči zápasu: A. Krč .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŽUROVEC David - MIKESKA Karel, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Lukáš Hapal
Tip experta: výhra domácích

Uničov doma zvítězí a potvrdí, že je dobrým a zkušeným týmem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza

Tip: výhra domácích