3:1
(1:0)
66. L. Křivánek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

30.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulín porazil Poláchův Hodonín


Branky


10

Spartak ve vloženém středečním kole na domácím hřišti v příjemném podmračeném počasí přivítal souseda v tabulce FK Hodonín. Ten nyní vede Tomáš Polách, který ještě na podzim proti Spartaku nastoupil v dresu Hodonína jako jeho hráč. Domácí trenér Lehkoživ si před utkáním mohl trochu vydechnout – ze stavu zraněných se vrátil Tomáš Josl i Standa Uličný a soupiska se tak zase začíná sympaticky Spartaku zaplňovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání samotné dlouho postrádalo nějaký rytmus a mužstva úvodních dvacet minut hledala skulinku kudy nejkratší cestou k soupeřově brance. Aktivněji si počínal Spartak, ale hostující obrana fungovala spolehlivě. V této části hry tak byly k vidění náznaky průniků do pokutového území na obou stranách či střely, které nijak vážně neohrožovaly branky. 

Vážnější příležitost si vypracoval Spartak v 19. minutě, kdy po parádním ťukesu u rohového praporku vyvezl míč Michal Šrom, předal míč na Václava Ondřejku, který však z otočky mířil jen nad branku hostujícího brankáře Petráše.

Opatrné představení obou soupeřů se pak vrátilo do zajetých kolejí a k vidění toho na hřišti mnoho nebylo. Pak však přišla 30. minuta a faul hostů na Ondřejku před šestnáctkou. 

V ideální pozici si míč nachystal ke standardce Michal Dvořáček a parádně – absolutně nechytatelně -se trefil do růžku branky Hodonína 1:0!

Se závěrem první půle zahrozili také hosté. V 45. minutě podnikli brejk, který zakončil svou střelou Dovhanyuk, tu dokázal ale zblokoval Michal Vyskočil. 

Ze druhé půle hry neuplynulo ani 6 minut a Spartak mohl jásat podruhé. V 51. minutě zahrál rohový kop Ondřejka, na zadní tyč si naběhl Michal Dvořáček a bombou pod břevno z voleje poslal Spartak už do dvoubrankového vedení! 2:0

Hosté z Hodonína rozhodně nesložili zbraně. V 55. minutě prošel lobovaný míč na Zdeňka Šturmu stojícího v malém vápně, který se s míčem otočil a chtěl zakončit. Mohutným skluzem však výsledné zakončení odvrátil vracející se Tomáš Josl. 

Prakticky vzápětí ale Spartak udeřil znovu. V 57. minutě vedl náš brejk Michal Šrom, který si v pokutovém území hledal pozici k zakončení a přitom jej k zemi nedovoleně poslal Mareš. Rozhodčí Michal Křepský proti brance Hodonína nařídil pokutový kop. Ten vzal na sebe Martin Vyskočil a poslal Spartak do tříbrankového vedení! 3:0.

Hodonín v 64. minutě zahrozil z rohového kopu, kdy míč po hlavičce jednoho z hráčů zamířil mimo naši branku. O dvě minuty později si počínal vůči Šturmovi nedovoleně Michal Vyskočil a rozhodčí Křepský nařídil penaltu i proti brance Spartaku.

Situaci zvládl hostující Lukáš Křivánek a pro Hodonín vykřesal naději na bodový zisk ze zápasu 3:1.

Do konce zápasu si také Hodonín počítal aktivně – v 76. minutě natáhl ke střele ze střední vzdálenosti Opina, pozorný brankář Dostál se ale zaskočit nenechal. V 84. minutě naopak prošel míč na nabíhajícího Sasína, i proti jeho střele se brankář Spartaku vytáhl.

Po závěrečném hvizdu si Spartak připsal důležité tři body a udržel se ve středu tabulky. O víkendu Hulín čeká krajské derby v Uherském Brodě na hřišti místního ČSK.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu


SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - Trenér Hulína: Pro nás šlo o důležité vítězství a potvrzení bodů z HFK Olomouc. V prvním poločase jsme byli aktivnějším mužstvem a zaslouženě jsme se ujali vedení krásnou brankou Michala Dvořáčka z přímého kopu. Vyšel nám vstup do druhé půle, kdy po rohovém kopu přidal Dvořáček svou druhou branku. Když v 58. minutě zvýšil z penalty Martin Vyskočil na 3:0, tak se zdálo, že zápas v klidu dohrajeme a pošetříme nějaké síly na další utkání. Bohužel jsme inkasovali branku z pokutového kopu a hosty jsme zbytečně vrátili do zápasu. Hodonín byl nepříjemný až do konce zápasu a vytvořil si další šance ke vstřelení branky. Teď se musíme s pokorou připravit na další utkání, které nás čeká v Uherském Brodě




Sestavy


SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - J. Zlámal [-] , M. Malenovský [-] (83. T. Pospíšil [-] ) , M. Šrom [-] (90. R. Michálek [-] ) , J. Oulehla [-] , M. Dvořáček [-] , M. Vyskočil [-] , E. Hradil [-] (87. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] , T. Josl [-] , V. Ondřejka [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Cvijović [-] , M. Opina [-] (79. T. Dekleva [-] ) , P. Fojtík [-] , Z. Šturma [-] , P. Dovhanyuk [-] , J. Hesek [-] , F. Žák [-] (57. R. Sasín [-] ) , L. Křivánek [-] , M. Suchý [-] , T. Mareš [-] (54. O. Paděra [-] )

ŽK: 70. V. Ondřejka , 90. J. Dostál - 61. P. Fojtík , 74. Z. Šturma .
Hráči zápasu: M. Dvořáček .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Křepský Michal - VOSTREJŽ Ivan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Hodonín má na jaře docela dobré výsledky, ale venku se mu moc nedaří. Bod by si ale připsat mohl.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích