2:3
(1:1)
16. P. Dolejš
46. P. Dolejš (p.)
57. P. Simr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

30.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez dotahuje čelo


Branky


39. T. Šupák , 59. T. Šupák - 16. P. Dolejš , 46. P. Dolejš (p.) , 57. P. Simr
10

Ve vloženém kole uspělo Velké Meziříčí v Rýmařově poměrem 3:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na dobře připraveném trávníku obě mužstva od první minuty předváděla svižný fotbal. V 1. min se dostal do průniku Gyorgy, jeho přihrávku před bránu zachytil Tomáš Pokorný. V 5. min zahrál přímý kop Petr Dolejš, jeho centr domácí obrana odvrátila. V 6. min unikl po křídle Tilkeridis, jeho centr do vápna odkopl Lukáš Berka. V 8. min se po průniku Petra Dolejše a Pavla Simra dostal k zakončení Radim Šuta, jeho pokus obrana domácích zablokovala. Ve 12. min po faulu Honzi Šimáčka rozehrál přímý kop Furik, jeho centr odhlavičkoval Patrik Mucha na rohový kop. Ten rozehrál opět Furik na malé vápno, Tomáš pokorný míč vyrazil na další rohový kop. Centr stejného hráče golman hostů opět vyrazil do bezpečí. V 15. min aut Davida Komínka našel ve vápně Pavle Simra, který trefil břevno domácí brány, následnou dorážku domácí obrana odvrátila k Petrovi Dolejšovi, který míč poslal do domácí brány 0:1. V 18. min našel Martin Puža ve vápně Petra Dolejše, jeho střelu z úhlu vyrazil Baroš na rohový kop. Ten rozehrál Petr Dolejš, jeho centr se dostal k Martinovi Pužovi, který ho posunul na volného Robina Demetera, jeho střelu domácí obrana zblokoval. V 19. min se dostal za hranicí vápna k zakončení Michal Bouček, jeho střela k bráně neprošla. Ve 20. min se po centru Petra Dolejše dostal k hlavičce Martin Puža, trefil jen připraveného Baroše. Ve 21. min se po centru Petra Dolejše dostal k zakončení Pavel Simr, jeho branka pro ofsajdové postavení neplatila. Ve 23. min zahrál přímý kop z 25-ti metrů Robin Demeter, přetažený centr na zadní tyč domácí obrana odvrátila. Ve 24. min se dostal k zakončení Michal Bouček, jeho tečované střela těsně minula domácí bránu. Rohový kop rozehrál Petr Dolejš, na vápně našel Robina Demetera, jeho střela z voleje postrádala přesnost. Ve 26. min se po autu dostal k zakončení Furik, trefil Martina Pužu. Ve 29. min se dostal k zakončení Woitek, bránu však minul. Ve 31. min pronikal do vápna Šupák, Lukáš Berka a Honza Šimáček jeho postup zablokovali. Ve 35. min našel Gyorgy za obranou Šupáka, jeho hlavička brán u minula. Ve 37. min kopal přímý kop z 27-mi metrů Petr Dolejš, bránu těsně minul. Ve 39. min po autu odcentroval Furik do vápna, míč prodloužil hlavou do sítě Šupák 1:1.

Nástup do druhé půle vyšel hostům ve 46. min Robin Demeter byl ve vápně faulován a následný pokutový kop proměnil Petr Dolejš 1:2. V 50. min hledal Petr Dolejš Robina Demetera, ten jeho centr nezachytil. V 51. min se po přímém kopu Robina Demetera ve vápně uvolnil Pavel Simr, domácí bránu těsně minul. V 52. min hledal Woitek své spoluhráče, Honza Šimáček míč odvrátil do bezpečí. V 53. min po rohu Furika hlavičkoval Kocúr nad bránu hostů. V 54. min našel Petr Dolejš ve vápně Davida Komínka, ten posla míč před domácí bránu, jeden z obránců míč tečoval do tyče, od které se odrazil do náruče golmana. V 55. min po faulu na Robina Demetera rozehrál postižený přímý kop od lajny, trefil jen náruč Baroše. V 56. min se po rychlém protiútoku odrazil míč k Tilkeridisovi, jeho střela z hranice vápna šla těsně nad horní břevno. V 57. min našel Martin Puža nabíhajícího Petra Dolejše, ten si míč narazil s Robinem Demeterem a centrem našel Pavla Simra, který hlavou trefil domácí bránu 1:3. Radost však netrvala dlouho. Domácí rozehráli míč, centr do vápna neodkopl Honza Šimáček a Šupák pohotově snížil na 2:3. V 62. min nebezpečně vystřelil Woitek, jeho střelu odvrátil Honza Šimáček. V 63. min zahrál přímý kop z 24 metrů Dydowicz, trefil jen zeď hostů. V 64. min našel Petr Dolejš ve vápně Pavla Simra, ten trefil Baroše. Následný rohový kop Petra Dolejše našel Robina Demetera, jeho střelu se podařilo domácím zblokovat. V 67. min přímý kop Dydowicze vyrazil Tomáš Pokorný do bezpečí. V 69. min centr Petra Dolejše přistrčil hlavou Pavel Simr na Davida Komínka, jeho střelu tečoval domácí obránce na tyč. V 75. min našel Petr Dolejš volného Michala Boučka, jeho pokus šle na d domácí bránu. V 81. min našel Patrik Mucha ve vápně Pavla Simra, ten míč přihrál Jirkovi Polanskému, jeho střela šla nad. V 82. min vystřelil z úhlu Němec T. Tomáš Pokorný jeho střelu vyrazil. V závěru utkání se domácí snažili o vyrovnání, ale pozorná obrana hostů již změnu skore nepřipustila.

zdroj:www.fcvm.cz



Ohlasy k zápasu



FC Velké Meziříčí
Smejkal - trenér Velkého Meziříčí: Do 25 min jsme byli lepším týmem, zaslouženě jsme vedli, pak jsme však zbytečně přenechali aktivitu domácímu týmu a byli za to potrestáni. Úvod druhého poločasu se nám vydařil, škoda jen že jsme domácí nechali rychle výsledek korigovat. V zakončení nám pak chybělo potřebné štěstíčko, když dvakrát skončil míč na domácí tyči. Za dnešní bojovný výkon musím naše hráče pochválit.



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
L. Baroš [-] - R. Němec [-] , L. Woitek [-] (81. T. Němec [-] ) , P. Ondruška [-] (58. D. Dydowicz [-] ) , J. Harazin [-] , R. György [-] , N. Tilkeridis [-] , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] , V. Fiala [-] (66. Z. Horák [-] ) , T. Šupák [-]

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] (72. M. Kriegsmann [-] ) , R. Demeter [-] (90. A. Vlk [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (66. J. Polanský [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Puža [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 67. T. Šupák , 81. D. Dydowicz - 63. R. Šuta , 66. L. Berka .
Hráči zápasu: T. Šupák - P. Dolejš .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: ŽUROVEC David - ŠAMÁREK Jan, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý souboj, jindy bych tipoval dvojku, ale Rýmařov nehraje vůbec špatně. Takže tipuji remízu

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů