Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

25.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod znovu doma prohrál


Branky


12

Spartak do Uherského Brodu přijel povzbuzen posledními dobrými výsledky, na které chtěl navázat. Domácí Brod na Orelském stadionu, který pamatuje dokonce i druhou ligu v 90.letech, naopak doma ve středu prohrál s Petřkovicemi 0:3 a to chtěl odčinit. Zápas pro Spartak měl i trochu historický nádech, neboť muži na zdejším stadionu hráli naposledy 10. září 2005 a prohráli zde 3:2, o hulínské branky se postarali tehdy David Jedelský a Jiří Kopunec. Z tehdejší sestavy Spartaku pamatuje zápas už jen stoper Jaroslav Zlámal. Od té doby v Brodu hráli leda mládežnické týmy, a to zejména tým dorostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak do Uherského Brodu přijel povzbuzen posledními dobrými výsledky, na které chtěl navázat. Domácí Brod na Orelském stadionu, který pamatuje dokonce i druhou ligu v 90.letech, naopak doma ve středu prohrál s Petřkovicemi 0:3 a to chtěl odčinit. Zápas pro Spartak měl i trochu historický nádech, neboť muži na zdejším stadionu hráli naposledy 10. září 2005 a prohráli zde 3:2, o naše branky se postarali tehdy David Jedelský a Jiří Kopunec. Z tehdejší sestavy Spartaku pamatuje zápas už jen stoper Jaroslav Zlámal. Od té doby v Brodu hráli leda mládežnické týmy, a to zejména tým dorostu.

O trochu živější byl druhý poločas. Domácí začali aktivněji. V 53. minutě se pak protáhl do pokutového území Vojtěch Dolina a po střetu s brankářem Dostálem rozhodčí Dorušák nařídil pokutový kop pro domácí!

Ten zahrál domácí Marek Mančík, ovšem jeho střelu vystihl Jakub Dostál a míč vyrazil. Stav zůstal v podobě 0:1 pro Spartak!

Podoba skóre se bez změny držela po větší část 2. půle. Oba týmy moc soupeřovu branku neohrožovaly, a takto doplynulo utkání do závěrečné dvacetiminutovky. Zde v 71. minutě Brod zahrál standardní situaci, kterou ale obrana Spartaku dokázala ubránit. 

Naopak v 80. minutě přišla chvíle Spartaku. Obranou Brodu prošel Václav Ondřejka a proti vybíhajícímu brankáři Brodu střelou na zadní tyč nezaváhal – Spartak navýšil na vedení 0:2.

Zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto, to ale nebyla tak úplně pravda. V 86. minutě totiž Dolinova přihrávka propadla naší obranou a pohotový Richard David snížil na 1:2.

Ze závěru zápasu se tak stalo mírné drama, času na srovnání skóre domácí měli dost, ostatně rozhodčí Dorušák nastavil 4 minuty nad 90. minutu.
Výsledek pro Spartak však potvrdil v 93. minutě Viktor Rožek, který přímočaře prošel do pokutového území a propálil domácího brankáře Nemravu na konečnou podobu výsledku 1:3.

zdroj: www.spartakhulin.com



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Dnes to byl další zápas o 6 bodů, protože s Brodem jsme byli v kontaktu. Jsem rád, že jsme navázali v disciplíně a v nasazení na poslední dva zápasy a že si odsud odvážíme 3 body. Myslím si, že zaslouženě, byli jsme fotbalovější, vytvářeli si více šancí. Bohužel nám nešla dnes finální přihrávka, takže jsme dlouho vedli jen 1:0. Druhý poločas jsme chtěli hrát stejně aktivně, domácí hru zjednodušili, hráli nákopy do vápna. Možná po střetu domácího útočníka s brankářem se kopala penalta, kterou Dostál zlikvidoval. Jinak si myslím, že jsme domácí do žádných šancí nepouštěli. Ti zahrávali a hrozili jen ze standardních situací, které dokážou proměnit, mají na to typy hráčů. Na 2:0 jsme zvýšili po individuální akci Vaška Ondřejky, kdy ukázal svou fotbalovost. Bohužel 3 minuty před koncem si necháme dát branku, kdy propadne jeden nákop a domácí ožili. Naštěstí po jednom z brejků se nám v poslední minutě podařilo Rožkem dát branku na 3:1 a myslím si, že zaslouženě odvážíme 3 body.



Sestavy


ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. Pavelka [-] , M. Vrága [-] , M. David [-] - M. Mančík [-] , D. Sklenář [-] , R. David [-] , B. Šálek [-] , V. Dolina [-] - F. Hruboš [-] (68. J. Žůrek [-] ) , J. Michalec [-] (76. L. Jaroněk [-] )

SK Spartak Hulín
J. Dostál [-] - T. Josl [-] , M. Malenovský [-] (78. M. Minář [-] ) , J. Oulehla [-] , V. Ondřejka [-] , M. Dvořáček [-] , E. Hradil [-] (84. V. Rožek [-] ) , M. Vyskočil [-] (88. T. Pospíšil [-] ) , M. Vyskočil [-] , J. Zlámal [-] , M. Šrom [-]

ŽK: 25. M. Mančík , 44. V. Dolina , 57. R. David - 56. T. Josl , 58. E. Hradil , 90. V. Ondřejka , 90. J. Dostál .
Hráči zápasu: V. Ondřejka .
Počet diváků: 149. Rozhodčí: Dorušák Petr - VOSTREJŽ Ivan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Libor Baroš
Tip experta: výhra hostů

Brod nehraje na jaře dobře a dává málo gólů, Hulín vystřelí minimálně dvě branky a zvítězí

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích