2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž zlomila odpor HFK až ve druhé půli


Branky


12

Dva góly ve druhém poločase rozhodly o výhře Hanácké Slavie nad Holicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V posledních čtyřech zápasech získala Hanácká Slavia Kroměříž pouze tři body. S kým jiným se měla dostat zpět na vítěznou vlnu, než s posledním týmem tabulky. Ani to ale nešlo jednoduše. V prvním poločase to totiž na vítězství nevypadalo, protože se dlouho domácí nemohli prosadit. V pprvním poločase si Kroměříž vytvořila tři vyložené šance. Nejprve Tomáš Matoušek trefil břevno, následně se sám před brankářem nedokázal prosadit arián Kovář a po něm znovu selhal v zakončení Matoušek, který nastoupil místo na stoperu netradičně na hrotu útoku, kvůli zranění Krhuta a Neuberta. Do kabin se ale šlo za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se už ale domácí Hanácká Slavia dočkala. Standardní situaci z pravé strany kroutil do brány levačkou Tomáš Jeleček a jeho střílený centr přizvedl jeden z hostujících hráčů a ten doplachtil až do sítě a bylo to 1:0. Hostující celek měl obrovskou šanci na vyrovnání, když šel do brejku tři na jednoho, ale vychytal je brankář Kofroň. Holice musela hru otevřít, pokud chtěla získat nějaký bod a domácí tak chodili do brejků. Nakonec využili až ten poslední. V devadesáté minutě se dokázal prosadit dorostenec Edvard Vasiljev, který dal svůj první gól v MSFL poté, co byl na hřišti pouhé tři minuty a pečetil výhru svého týmu, 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík - trenér Kroměříže: Je to důležitá výhra. Hlavně pro naši psychiku, pozoroval jsem, že na nás menší deka leží a je dobře, že jsme to zvládli. Jsem rád, že se dokázal prosadit i dorostenec Edvard Vasiljev.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , D. Šmerda [-] (55. D. Stratil [-] ) , P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] - E. Sedláček [-] , L. Motal [-] , M. Blanař [-] (90. Š. Vyhlíd [-] ) , M. Cupák [-] - M. Kovář [-] , O. Berčík [-] (87. E. Vasiljev [-] )

1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - J. Juráš [-] (60. P. Voleský [-] ) , P. Krumpolc [-] , M. Schmidt [-] (60. R. Plesník [-] ) , O. Seibert [-] , M. Banasik [-] , . Dabić [-] , M. Krejčí [-] , L. Horka [-] , O. Buček [-] , M. Antl [-] (80. M. Šichor [-] )

ŽK: 45. M. Antl , 84. O. Seibert , 90. R. Plesník .
Hráči zápasu: T. Jeleček .
Počet diváků: 234. Rozhodčí: Petr Zdeněk - MACHAČ Lukáš, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Libor Baroš
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž doma potvrdí roli favorita a zvítězí alespoň o 2 branky.

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích