2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2018 17:00

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Meziříčí porazilo Kroměříž


Branky


17. P. Simr , 28. M. Puža - 66. T. Matoušek
12

Těsným rozdílem 2:1 uspěl Velmez nad Hanáckou Slavií.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ve druhé minutě zahrozili hosté z rohového kopu, lterý rozehrál Dolejš na Berku, který z vápna vystřelil pod břevno, ale jeden z hostujících hráčů vyhlavičkoval míč z brankové čáry. V šesté minutě vysunul Dolejš Simra, který si položil brankáře Kofroně, ale zakončil pouze do boční sítě. V osmnácté minutě zaváhala defenziva Hanácké Slavie. Špatnou rozehrávku vystihl Pavel Simr, který si potáhl míč ve vápně a střelou na zadní tyč poslal Velké Meziříčí do vedení. Ve 28. minutě se díky důrazu dostali hosté ke střele, která letěla jen těsně vedle. Ve stejné minutě zahrozili i domácí. Nadýchaný centr dostal do malého vápna Simr, ale byl z toho jen roh. Na ten si naskočil ve 29. minutě Michal Bouček a z dobré pozice zamířil přesně. Kofroň se na míč natahoval marně a Velmez vedl už o dvě branky. V poslední minutě prvního poločasu dostal Dolejš míč do běhu a z úhlu střílel těsně vedle.

V 65. minutě si Dolejš v rychlosti položil Kofroně, ale dostal se do úhlu a tak přihrával zpátky pod sebe, ale trefil pouze vracejícího se Kofroně. A platilo pravidlo nedáš, dostaneš. O dvě minuty později dostal přihrávku mezi obránce Tomáš Matoušek a tváří v tvář Krubovi zamířil přesně mezi nohy a snížil. Nutno říct, že se výkon Kroměříže lepšil. Čtyři minuty před koncem hosté zajímavě vystřelili a Kruba musel hodně vysoko, aby si pokus pohlídal. Minutu před koncem dostal na druhé straně míč před Kofroně Demeter, hostujícího brankáře si položil, ale následně zamířil vysoko nad.



Ohlasy k zápasu



SK Hanácká Slavia Kroměříž
Ivo Světlík trenér Kroměříže: Bohužel se nás už nebude týkat souboj o první místo, kam jsme se mohli vrátit, ale zápas jsme odehráli špatně a také nás trápí velká marodka a musíme využívat některé dorostence.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - P. Mucha [-] , D. Komínek [-] , L. Berka [-] (54. M. Kriegsmann [-] ) , R. Demeter [-] , P. Simr [-] , R. Šuta [-] (75. J. Polanský [-] ) , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , M. Puža [-] (88. A. Vlk [-] ) , J. Šimáček [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] , D. Šmerda [-] (84. J. Navrátil [-] ) - M. Blanař [-] (88. Š. Vyhlíd [-] ) , L. Motal [-] , M. Cupák [-] , E. Sedláček [-] - O. Berčík [-] (69. E. Vasiljev [-] ) , M. Kovář [-]

ŽK: 71. R. Demeter - 41. E. Sedláček , 73. T. Matoušek , 83. L. Motal .
Hráči zápasu: P. Simr .
Počet diváků: 425. Rozhodčí: Vostrejž Ivan - NOVÁČEK Ivo, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: remíza

Oba týmy budou chtít vyhrát, myslím že se zde budou body dělit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích