1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice vyhrála, ale záchrana je daleko


Branky


12

Jediná branka rozhodla souboj mezi HFK Olomoucí a Uherským Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po osmi zápasech, ve kterých získala Holice jediný bod dokázala zvítězit. Naposledy se jí to povedlo 31. března, když v Petřkovicích vyhrála vysoko 4:0, což byl nadějný start do jara, ale potom už to šlo z kopce a možná nese ovoce změna trenéra, když na začátku května nahradil Karla Trnečku staronový kouč Jiří Derco. Pro HFK Olomouc to je navíc první výhra v letošní sezoně na domácím hřišti. Utkání mělo spíše bojovný charakter, ale trenér Derco vnímal zlepšení v herní stránce svého týmu. Uherský Brod byl nebezpečný hlavně po standardních situacích. Holice ale měla také dvě gólové šance po rohovém kopu. Ani jedna se ale neujala.

V 74. minutě padla jediná branka utkání. Byla to jedna z mála povedených fotbalových akcí. Jednalo se o povedený protiútok domácích, když Milorad Dabič vysunul Patrika Voleského, který celé utkání rozhodl střelou kolem hostujícího brankáře Nemravy. I přes vítězství za tři body je ale záchrana pro Holici hodně daleko s ohleden na výsledky Fotbalové národní ligy. Frýdek-Místek totiž prohrál gólem z devadesáté minuty s Ústím 1:2 a je jistým sestupujícím, což znamená, že z MSFL spadnou dva týmy a pět kol do konce ztrácí na čtrnácté Petřkovice dvanáct bodů. Pozitivem může být alespoň odpoutání od posledního místa tabulky, kam spadla o bod Mohelnice.



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
Jiří Derco - trenér HFK Olomouc: Kluci přenáší věci z tréninku do zápasu, což je dobře. Stejně tak to, že jsme tenhle zápas zvládli a doufám, že už ten psychický balvan z nás trochu spadne. Hráči na třetí ligu určitě mají.




Sestavy


1. HFK Olomouc
D. Kubica [-] - L. Horka [-] , P. Krumpolc [-] , O. Seibert [-] , P. Voleský [-] (88. O. Bořil [-] ) , M. Banasik [-] , . Dabić [-] (83. M. Šichor [-] ) , M. Krejčí [-] , O. Buček [-] , R. Plesník [-] (78. J. Juráš [-] ) , M. Antl [-]

ČSK Uherský Brod
V. Nemrava [-] - M. David [-] , M. Pavelka [-] (27. M. Pochylý [-] ) , M. Vrága [-] - D. Sklenář [-] , V. Dolina [-] , M. Mančík [-] (68. L. Jaroněk [-] ) , B. Šálek [-] , R. David [-] - J. Žůrek [-] (79. J. Michalec [-] ) , F. Hruboš [-] -

ŽK: 9. P. Voleský , 51. M. Antl , 81. . Dabić - 51. B. Šálek , 81. F. Hruboš , 90. L. Jaroněk .
Hráči zápasu: P. Voleský .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Petr Zdeněk - NOVÁČEK Ivo, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Furik
Tip experta: výhra hostů

Vypadá to, že HFK je už se svým osudem smířeno a Brod určitě nebude chtít ztratit body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích