3:1
(1:0)
90. L. Motal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2018 17:00

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice slaví nad favoritem důležitou výhru


Branky


4. A. Jasenský , 60. D. Bojda , 74. J. Kiška - 90. L. Motal (p.)
13

Kroměříž nezvládá konec soutěže a v Otrokovicích prohrála 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ještě bojují o záchranu v soutěži a začali velice nadějně. Hned po čtyřech minutách hry šli do vedení. Po individuální akci Tomáše Mlýnka byl tento hráč faulován a domácí Viktorka měla výhodu zajímavého přímého kopu z přibližně třiadvaceti metrů. K jeho rozehrávce se postavil Adam Jasenský, a i když to byla pozice spíše pro praváka, tak levačkou zakroutil míč přes zeď k levé tyči, a i když jeho střela nebyla nijak razantní, tak byla dobře umístěná a Kofroň na ni nedosáhl. To byl také jediný gól prvního poločasu a do kabin tak šli domácí spokojenější s nejtěsnějším možným náskokem.

Přesně po hodině hry to bylo pro domácí ještě o něco veselejší. Zaváhání v hostující obraně využil Daniel Bojda, který prošel hodně krkolomně až do vápna, kde dostal dostatek času na střelu a brankář Kofroň musel vytahovat míč ze sítě podruhé v dnešním zápase. V 73. minutě definitivně rozhodl Jiří Kiska. Tento střídající hráč byl na hřišti přesně sedm minut a dostal přihrávku do běhu a přehodil vyběhnuvšího branákře Kofroně, který mu šel pod nohy. Po standrardní situaci došlo k tvrdému kontaktu brankáře Semanka s útočícím hráčem a tento souboj byl posouzen jako faul domácího brankáře. Následnou nařízenou penaltu proměnil Lukáš Motal, který ale už jen kosmeticky upravil skóre.



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér Otrokovic: Mužstvo ukázalo, že chce hrát, za což jsem i za celý klub rád, a i když nás čekají ještě dva těžké zápasy, tak ta nálada bude v kabině už o něco veselejší, než do teď.




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - O. Byrtus [-] , T. Mlýnek [-] (66. J. Kiška [-] ) , R. Jurča [-] (81. P. Červenka [-] ) , M. Vašulka [-] , D. Bojda [-] (78. M. Fiala [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , A. Jasenský [-] , D. Pěnička [-] , T. Zábojník [-] , M. Malý [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Z. Kofroň [-] - P. Hloch [-] , T. Matoušek [-] , T. Jeleček [-] - L. Motal [-] , M. Blanař [-] , M. Cupák [-] , D. Stratil [-] , O. Berčík [-] (38. E. Vasiljev [-] ) , E. Sedláček [-] (83. Š. Vyhlíd [-] ) - M. Kovář [-] (78. D. Šmerda [-] )

ŽK: 90. J. Semanko - 18. T. Jeleček .
Hráči zápasu: A. Jasenský .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - VOSTREJŽ Ivan, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů