0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 10:15

28.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničovu se doma nedaří, podlehl Petřkovicím


Branky


14

V obou poločasech inkasovali domácí jednu branku a prohráli tak 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jedenácté minutě se poprvé musel blýsknout domácí brakář Uvízl, který vytáhl skvěý zákrok proti střele Radovana Lokšu z dvaceti metrů. Přesně po půl hodině hry otevřel skóre svým osmnáctým gólem Radovan Lokša. Dvanáct z nich dal právě na jaře. Petřkovice šly do brejkové situace a střelu jednoho z hráčů, který už byl v pokutovém území Uničova zblokoval jeden z bránících hráčů. Míč se ale odrazil ne penaltový puntík kde byl právě Radovan Lokša a střelou z jedné k pravé tyči jej poslal za záda brankáře Uvízla, který byl na zemi pozdě. Do kabin tak šli hosté s nejmenším možným náskokem.

V 62. minutě vypálil Sorysz, ale Uvízl byl na místě a jeho pokus vytáhl na rohový kop, ze kterého žádné větší nebezpečí nebylo. Uničov se snažil s výsledkem něco udělat, ale nedařilo se mu dostat se do nějaké vážnější akce. Na místo toho inkasoval z kopačky Honiše dvanáct minut před koncem druhou branku. Uničov tak prohrál 0:2 a byla to pro něj šestá pporážka na domácím hřišti. K tomu si připsal jen čtyři výhry a čtyři remízy a je třetím nejhorším týmem MSFL na domácím stadionu. Horší jsou už jen jasně setupující HFK Olomouc a Mohelnice. Poslední šanci získat body na domácím hřišti budou mít již tuto středu, kdy od 17:30 přivítají druhý celek MSFL Velké Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Zbyněk Zbořil - Trenér SK Uničov: Všechno špatně, prostě je to doma zakleté. Těžko se mi k tomuhle vyjadřuje. Cítil jsem to i v kabině, že chceme tu domácí bilanci zlomit, ale ten soupeř hrál o záchranu a na jaře se mu daří a to tady potvrdil.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - P. Rajnoha [-] , L. Koutek [-] , M. Krayzel [-] , R. Vejvoda [-] - T. Binar [-] (80. J. Můčka [-] ) , T. Komenda [-] , R. Vasiljev [-] (73. D. Dostál [-] ) , J. Hladík [-] , D. Bača [-] - A. Krč [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] , M. Szotkowski [-] (71. M. Latocha [-] ) , D. Smékal [-] (90. L. Regec [-] ) , R. Lokša [-] , M. Václavík [-] , R. Baranek [-] , R. Holiš [-] , M. Sporysz [-] , R. Wozniak [-] , L. Švancer [-]

ŽK: 70. R. Vejvoda , 79. T. Binar - 51. R. Wozniak .
Hráči zápasu: R. Lokša .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: KULIČKA Radek - SILNÝ Zdeněk, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Trenér - SK Jiskra Rýmařov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích