0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

4.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bezbrankový duel rozsoudily až penalty, tu rozhodující proměnil brankář Tesař


Branky


0

Ve 4.kole divize B zavítal na hřiště na Šamotce vedoucí celek soutěže SK Kladno. Na středočeském derby fotil Antonín Vydra a David Svoboda!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se neslo v duchu nepřesností na obou stranách. V první půli byli lepším mužstvem Kladenští, ale z ojedinělých brejků dvakrát zahrozili domácí fotbalisté, když pokutovým územím prolétly centry ze stran. Ke gólu v těchto případech bylo velmi blízko, ale chyběl vždy krůček.

 

 

Jinak se vyložených šancí fanoušci nedočkali. V 90. minutě v souboji jeden na jednoho domácí hráč nastřelil hostujícího obránce, skóre se tak neměnilo a zápas dospěl až ke střelbě pokutových kopů.

 

 

Domácí zaváhali hned v první sérii, když neuspěl Hyněk, zatímco hosté byli stoprocentní. Rozhodující pokutový kop proměnil brankář SK Kladno Jaroslav Tesař, podtrhl tak vychytanou nulu a rozhodl tak o zisku dvou bodů po svůj tým. Rakovník a jeho brankář Kut neinkasoval ze hry už dvakrát po sobě.

 

 

AUTOR: Antonín Vydra



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - A. Vrána [-] , V. Hradecký [-] (89. J. Vrábík [-] ) , D. Vild [-] , P. Kučera [-] (80. T. Rossmann [-] ) , L. Stuchl [-] , M. Verner [-] , D. Dolák [-] , K. Výborný [-] , J. Hynek [-] , P. Vecka [-]

SK Kladno, a.s.
J. Tesař [-] - J. Kafka [-] , Š. Hanzlík [-] , T. Borák [-] , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] , R. Kroutil [-] , D. Šíma [-] , A. Nesládek [-] , J. Veselý [-] , P. Bartoš [-]

ŽK: 56. D. Dolák - 43. T. Borák , 50. A. Nesládek , 66. D. Šíma , 88. J. Růžička .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - HÁNYŠ Martin, DUCHOŇ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.