4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá přejela Nový Bor čtyřmi góly


Branky


0

Kaňkou zápasu nebyl pro hosty jen konečný výsledek, ale i vážné zranění Šimoníka...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru zvonilo břevno

Úvod zápasu hosté přenechali domácím a pak začali hrát vyrovnaný fotbal. Ale trvalo to jen 9 minut, když se domací lehce dostali ve vápně k centrovanému míči a hlavou Hrzán zakončil na 1:0. Ve 12. minutě měli hosté šanci k vyrovnání, ale domácího brankáře nepřekonali.

 

V 15. minutě byla k vidění dobrá kombinace domácích hráčů ve vápně, ale také oni z toho nic nevytěžili. V 18. minutě se Novoborští dostali do ofsajdu a bylo po naději. Snažili se o vyrovnání skóre, ale nedařilo se jim dostat k ohrožení branky domácích.  Ve 29. minutě se podařila Berounskému pěkná a přesná přihrávka za domácí obranu, na kterou si naběhl Hamada, který se tak ocitl před brankářem domácích. Neuspěl a brankář Keller jeho šanci zneškodnil. V závěru poločasu byli hosté lepším mužstvem na hřišti, ale také pod větším dohledem rozhodčího a tak přichází i první žlutá karta a vidí ji Hamada za odkopnutí míče. Ve 43. minutě přišel nepodařený odkop hostů a domácí odpovídají střelou do břevna branky.

 

Šimoník se vážně zranil

Ve druhém poločase zastavili hosté domácí útok odkopem míče na rohový kop, ale domácí z něho nic nevytěžili. Střídaly se útoky z jedné strany na druhou. V 57. minutě, po kombinaci začínající u T. Janů, se dostali hosté do vápna domácích, ale domácí obránci je ubránili. V 63. minutě bojovali hosté kousek od postranní lajny o míč. Šimoník je blíže míči, ale je faulován a domácí hráč dostává žlutou kartu. Bohužel F. Šimoník se nezvedá, první pohled a volání o nosítka. To naznačuje něco horšího. Probíhá ošetřování a následně volání rychlé záchranné služby! Šimoník je odnášen k okraji hřiště, na hřiště šel do prvního divizního boje Jakub Vinš.

 

Zranění hráče zanechává v mysli novoborských hráčů stopy. Dál hrají dost podrážděně (zranění spoluhráče je vážnějšího charakteru). Nejprve dostává žlutou kartu Hoke, po něm Kubeš! V těchto minutách inkasují hosté druhý gól z dílny Mareše. V 80. minutě prohráli hosté další souboj uprostřed hřiště, nestihli míč odkopnout míč do bezpečí a domácí dávají Petličkou na 3:0.

 

I hosté měli následně šanci, brankář Blumentritt poslal dlouhý výkop na polovinu hřiště. Kubeš hlavou prodloužil  za domácí obranu, kam se protáhl Stromecký, ale jeho úmysl vystihl a vychytal domácí brankář. Protiútok pak domácí proměnili na 4:0 Hudcem. Měli i další šanci, ale gólman jí zmařil.

 

Pak se v 90. minutě snažil domácí hráč u postranní lajny protáhnout na polovinu. Při tom jej podržel za dres Černý a byla to pro něho druhá žlutá a tím červená.

 

Nový Bor tak přišel o dva hráče - vyloučeného Černého a zraněného Filipa Šimoníka: podle předběžných informací má zranění čéšky a podstoupil operaci v nemocnici v Praze.

 

 

ZDROJ: http://www.fcnovybor.cz



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , D. Scharf [-] , O. Bejbl [-] , J. Řezníček [-] - T. Moudrý [-] (87. M. Kouba [-] ) , J. Petlička [-] (82. M. Saňa [-] ) , P. Vobořil [-] , D. Hudec [-] , D. Mařík [-] (78. L. Dejl [-] ) - R. Herzán [-] (68. K. Mareš [-] ) -

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - J. Novák [-] , F. Šimoník [-] (65. J. Vinš [-] ) , J. Černý [-] , L. Devátý [-] - T. Janů [-] , P. Hoke [-] , P. Stromecký [-] , J. Berounský [-] (76. J. Eliáš [-] ) - L. Kubeš [-] , O. Hamada [-]

ŽK: 30. T. Moudrý , 64. J. Řezníček , 88. M. Kouba - 39. O. Hamada , 68. J. Černý , 70. P. Hoke , 72. L. Kubeš , 85. D. Blumentritt . ČK: 90. J. Černý .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.