3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souš si poradila s Motorletem


Branky


0

Druhé domácí vystoupení v nové sezóně slibovalo kvalitní utkání, neboť do Souše přijel celek z Motorletu Praha, který má ambice poprat se o postup do vyšší soutěže a také jej předcházela dobrá pověst kvalitních výkonů do současné doby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Úvodních dvacet minut bylo zahřívacím kolem pro následující minuty utkání. Právě ve 20. minutě udělali hosté ve vlastním pokutovém území chybu v podobě špatné rozehrávky, toho využil domácí „kanonýr“ Václav Štípek a na podruhé překonal hostujícího brankaře 1 - 0.

 

Od této doby se na hřišti začalo „jezdit“ po zadní části těla. Domácí byli lepším týmem, ale pořád museli být na pozoru, neboť ani hosté nezaháleli, ale hra nepřinášela žádné vyložené šance, vždy tomu chyběla finální přihrávka.

 

Teprve v závěru poločasu na pravé straně zaútočil krajní obránce Pátek, který levou nohou nacentroval míč do hostujícího pokutového území, zde nejvýše vyskočil domácí útočník Dominik Dolejší a hlavou vsítil svůj premiérový gól v dresu Baníku 2 - 0. Bezprostředně po vstřelené brance hlavní rozhodčí ukončil první poločas.

Hosté se neprosadili

Druhý poločas se hrála také pohledná kopaná, v 60. minutě utkání domácí po levé straně podnikli rychlý protiútok, ale ta finální přihrávka do zakončení byla bránicím hráčem zblokována a byl z toho pouze rohový kop.

 

V 67. minutě se do první vážnější akce dostali také hosté, když zahrávali přímý volný kop. Centrovaný míč poslal jejich hráč do pokutového území domácích a „gólovou“ hlavičku bravurně vyrazil domácí brankař Hanus na roh.

 

Hosté v závěru utkání chtěli vstřelit kontaktní branku, a tak více útočili a otevřeli obranu, toho využil střídající „rychlík“ v domácím dresu Adam Kadlec, který vypíchl míč hostujícímu obránci a běžel sám na hostujícího brankaře, ale svoji šanci neproměnil, ale k odraženému míči se dostal levý záložník Baníku Jan Štefko, který si míč povodil po pokutovém území a přesnou střelou po zemí vsítil třetí branku domácího týmu 3 – 0.

 

Utkání tak skončilo jasným vítězstvím domácího týmu, které ocenili přítomní fanoušci mohutným potleskem a následující oslavou vítězství společně s hráči.

 

Zdroj: www.tjbaniksous.cz

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „V začátku utkání jsme působili ospalým dojmem, ale nakopla nás chyba v hostující rozehrávce ve 20.minutě utkání, kdy nadvakrát vsítil úvodní branku Štípek. Od té doby jsme byli jasně lepším týmem, hráli jsme agresivně, včas jsme dostupovali soupeře a hráli jsme aktivně dopředu. Ke kvalitnímu zápasu také přispěli i hosté z Motorletu, kteří byli důstojným soupeřem. Nebudu vyzdvihovat žádného jednotlivce z týmu, ale chválím celý tým jako celek.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Hanus [-] - J. Zápotocký [-] (76. M. Prokop [-] ) , V. Pátek [-] , D. Dolejší [-] (82. A. Kadlec [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] (69. T. Karlovec [-] ) , . Štefko, [-] , V. Popelka [-] (63. P. Hlaváček [-] ) , D. Nobst [-] , D. Matyáš [-] , P. Bohata [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Podzemský [-] (22. J. Karbulka [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , M. Vašulka [-] (64. D. Duch [-] ) , J. Hájek [-] (53. M. Gábor [-] ) , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] , T. Lukič [-] , J. Pyšek [-] , O. Měska [-]

ŽK: 51. V. Popelka , 53. V. Štípek , 67. D. Nobst - 68. J. Karbulka , 85. J. Pyšek , 88. T. Lukič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hányš Martin - TVRDÍK Ivan, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.