0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

5.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor zůstává bez bodu


Branky


0

Domácímu týmu se nepovedlo zlomit trápení a padl s neratovickým celkem. Více v reportáži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Regner šťastně otevřel skóre

V minulém kole v zápase v Ostré ztratili Novoborští dva hráče. Vyloučeného Černého a zraněného Šimoníka. Do sestavy se zařadil R. Ramisch, který již pravidelně s mužstvem trénuje. Vedení klubu se pokusilo kádr doplnit i o zkušenějšího hráče z vyšší soutěže, kde tento týden končilo přestupové období, ovšem k dohodě nedošlo.

 

Domácí vstup do zápasu byl dobrý a proti silnému soupeři se mladí hráči Boru postavili odvážně a hra se přenášela z jedné strany na druhou, ale k žádným šancím nedocházelo. Hlavně díky tomu, že obrany byly dobře organizovány a útoky byly zastavovány ještě daleko od pokutových území. V 7. minutě měli domácí nadějnou příležitost, to když do hostující obrany se protáhl Stromecký a dobře viděl, že brankář je hodně před brankou. Vystřelil, ale míč branku přeletěl. Soupeř zase několikrát vybojoval rohový kop, ale borští obránci si vždy poradili a dostali míč do bezpečí. Prudká střela hostů v 16. minutě minula branku. Ve 29. minutě hosté udělali dusnou atmosféru ve vápně, ale i to domácí ubránili. Ve 31. minutě se dostal ke střele Regner z Neratovic a jeho zblokovaná střela s tečí prolétla do sítě  - 0:1. V dalších minutách se domácí snažili ještě do poločasu o vyrovnání. Hosté ale hru zbrzdili a hráli na jistotu.

Vorasický hlavičkoval přesně

Druhý poločas začali domácí hrát důrazněji a první, kdo soupeře zaskočil, byl T. Janů. Obral o přihrávku brankáře a hned z toho byla šance. Brankář se stačil vrátit do branky a dobře mířenou střelu vyrazil na na další roh. Z toho už domácí nic nevytěžili. Čas rychle utíkal a Boru se stále nedařílo nájít cestu k vyrovnání a tak se střídalo. V 72. minutě opouští hřiště Kubeš a do boje zasahuje Ramisch. Domácí zvýšili tlak na soupeřovu obranu a snažíili se o vyrovnání.

 

V 85. minutě je ale soupeř zaskočil centrem do vápna, kde domácí důsledně neobsadili hráče hostí a po hlavičce Vorasického končí míč u tyče v brance - 0:2.

 

Zdroj: www.fcnovybor.cz



Sestavy


FC Nový Bor
M. Král [-] - J. Eliáš [-] , J. Novák [-] , L. Devátý [-] , P. Hoke [-] - T. Janů [-] , J. Vinš [-] (88. K. Ouzký [-] ) , P. Stromecký [-] , J. Berounský [-] - L. Kubeš [-] (72. R. Ramisch [-] ) , O. Hamada [-]

FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - D. Weiner [-] (79. L. Novák [-] ) - V. Vorasický [-] , M. Škarecký [-] , J. Moravec [-] (59. R. Hrdý [-] ) , M. Barták [-] (68. M. Rejman [-] ) , A. Ďurinda [-] , V. Regner [-] , J. Pajkrt [-] (88. P. Tláskal [-] ) , T. Chlumecký [-] , R. Šulc [-]

ŽK: 59. J. Berounský - 49. R. Šulc .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Štěrba Martin - ŠTĚRBA Václav, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.