1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2017 20:00

6.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání hrané pod umělým osvětlením se protáhlo až do penalt


Branky


0

Páteční večer nabídl pod umělým osvětlením souboj dvou rivalů, které od sebe dělí jen pár kilometrů. Oba góly padly v prvním poločase, zápas poznal vítěze až při penaltovém souboji.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Souše bez úspěchu

Chomutovští fotbalisté jistě chtějí v této sezoně mířit na vyšší příčky oproti boji o záchranu a do duelu, který se odehrál před slušnou diváckou kulisou, nastoupil bojovně. Několik náznaků šancí k ničemu nevedlo a tak měli více ze hry hosté, kteří se drželi více u balonu. Šanci, která by nabídla gólové zakončení, ale ani oni nevymysleli.

 

Gól na obou stranách, Boček neproměnil penaltu

Podstatné věci se začaly dít až ve druhém poločase. Chomutovští fanoušci hnali své hráče kupředu a k vidění bylo několik tvrdých soubojů. Po sedmi minutách nabídli hosté Chomutovu nadějnou standardku kousek za vápnem a Richard Pěnička překonal Hanuse, který si stihl na balon pouze sáhnout – 1:0. K bránění vedení Chomutov nepřistoupil, ale vedení nezvýšil a v 79. minutě inkasoval, když se balon odrazil k Dominiku Nobstovi, jehož přesnou střelu k tyči Zaťko nevyrazil – 1:1. Zdálo se, že vše směřuje k remíze, ale v závěru se hráči Souše dopustili faulu ve vápně. Exekuce penalty se ujal střídající Boček, ale zamířil pouze do břevna.

 

Gólman Zaťko smutným hrdinou

 

Penaltová loterie se lámala až ve čtvrté, respektive páté sérii. Nejprve Zaťko chytl penaltu a poté mohl sám rozhodnout, jenže vůbec netrefil bránu. A když poté v šesté sérii jeden z jeho spoluhráčů bránu minul také, vítězem zápasu se stal Baník Souš.

 

AUTOR: MICHAL KUNC



Ohlasy k zápasu



FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér, pro www.tjbaniksous.cz): „V utkání jsme byli lepším týmem, většinu času jsme drželi míč, domácí nás ohrožovali většinou ze standartních situacích, k ničemu jinému jsme je nepustili, V závěru utkání při nás stálo i štěstí, když domácí Bočkem neproměnili 4 minuty před koncem utkání penaltu. S výkonem našeho týmu jsem spokojen a dvou získaných bodů si ceníme.“



Sestavy


FC Chomutov
R. Zaťko [-] - T. Kunart [-] , A. Hajro [-] (81. . Rajník [-] ) , V. Kubík [-] , P. Gedeon [-] (90. T. Janošík [-] )


Počet diváků: 480. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIu010cUK Vladimu00edr, PLZu00c1K Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.