1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
FC Nový Bor na svém stadionu přívítal známého a silného soupeře z fotbalového prostředí a to mužstvo SK Kladno.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do deseti

Jak někteří funkcionáři přiznali, také tento klub, který je v popředí tabulky, má problémy se sestavou z důvodu zranění několika hráčů. Na domácí straně již mohl k zápasu nastoupit hráč J. Černý, který si odseděl jednozápasový trest za vyloučení v Ostré a po zranění, zatím v roli náhradníka, byl připraven D. Halbich. Bohužel pro domácí těsně před zápasem při rozcvičování sdělil Eliáš trenérům, že má svalové potíže na pravé noze a tak došlo k další změně v základní sestavě. Na hřiště šel J. Berounský.

 

Úvod a první minuty hry byly na straně kladenského týmu. Boru se podařilo proniknout na polovinu soupeře až ve 3. minutě. A ještě si to zopakoval v 6. minutě a k tomu parádně. Dvě přihrávky a míč má na noze Kubeš.  Na jeho prudkou a přesnou střelu k tyči z voleje neměl brankář nárok a domácí vedli 1:0. Patřičně jej oslavovali také fanoušci. Silný a zkušený celek soupeře tím byl zpočátku zaskočen domácím vedením, ale postupem času se opět projevila herní kvalita Kladna.

 

V 17.minutě se Kladnu podařil rychlý protiútok. Útočník hostí běžel s míčem k vápnu. Devátý hráče hostí dostihl a před vápnem se do sebe hráči opřeli rameny a upadli. K souboji o míč došlo ještě před vápnem (tělo na tělo, rameno na rameno). První padá soupeř a rozhodčí vytahuje červenou kartu pro domácího hráče. Do konce zápasu tak zbývá 73 minut. To je hodně času na to udržet v deseti jednogólové vedení. Ale ne nemožné. Kladno v dalších minutách přebírá iniciativu. Několikrát dochází k závarům před domácí brankou a také gólman vytahuje výborné zákroky. Ve 26. minutě přišla střela ze skrumáže. Brankář Král dokázal už jen střelu Kafky srazit, ale míč i tak končí v síti 1:1. Kladno bylo v náporu, ale do poločasu gól vstřelit nedokázalo.  Poločas skončil 1:1.

 

Nový Bor chtěl penaltu

Tahouni domácího mužstva a zápasu T.Janů, L.Kubeš, gólman Král, J. Černý strhli ostatní k bojovnosti a k velmi dobrému výkonu.  P. Stromecký sváděl neustále  souboje s hostující obranou. V 84. minutě se Stromecký dostal za obranu hostí a dostal se do vápna a byl dle domácích podražen, ale rozhodčí ukazuje, aby se pokračovalo ve hře.  Padlo tak několik žlutých karet, ale zápas domácí dotáhli k remízovému konci. 

Kladno urvalo druhý bod

O druhý bod se tedy musí rozhodnout v penaltovém rozstřelu. Ten zahajuje Kladno, postupně všech pět  pokusů proměňuje. Z domácí strany proměňují Černý, Janů, Halbich, jen Novákovi vystihl brankář směr míče a  druhý bod ze zápasu tedy patří Kladnu. 

 

Zdroj: www.fcnovybor.cz



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
web klubu: "Kluci za sedmdesátiminutový boj v deseti vybojovali pro nás první soutěžní bod. Vypadá to, že to je málo, ale je to nadějný počin pro další zápasy."




Sestavy


FC Nový Bor
M. Král [-] - J. Černý [-] , J. Novák [-] , L. Devátý [-] - J. Vinš [-] , J. Berounský [-] (81. D. Halbich [-] ) , T. Janů [-] , P. Stromecký [-] (90. R. Ramisch [-] ) , P. Hoke [-] - O. Hamada [-] , L. Kubeš [-]

SK Kladno, a.s.
K. Kleinmond [-] - D. Čížek [-] , J. Kafka [-] , Š. Hanzlík [-] , J. Procházka [-] (70. A. Nesládek [-] ) , T. Borák [-] , T. Procházka [-] , J. Růžička [-] , R. Kroutil [-] , D. Šíma [-] , P. Bartoš [-]

ŽK: 27. M. Král , 61. J. Černý , 61. L. Kubeš - 73. P. Bartoš , 86. T. Borák , 88. A. Nesládek . ČK: 18. L. Devátý .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - NOVOTNÝ Zbyněk, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.