3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod se bez potíží vypořádal s Novým Borem


Branky


0

 

Po remíze v minulém kole na domácím hřišti Borští v sobotu 23. 9. 2017  cestovali k zápasu za těžkým a zkušeným soupeřem do Českého Brodu. V jejich výpravě chyběl v minulém zápase vyloučený Devátý a dále P. Hoke a brankář Král, které postihla viróza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

 

Trenéři Boru stanovili na zápas taktiku pečlivého bránění a hráči měli využívat každou možnost k protiútoku. Hosté, zejména mladíci, se toho zhostili velmi dobře. Proto je třeba vyzdvihnout práci Nováka, Hamady a neustálé napadaní soupeřovy obrany Stromeckým. Domácí v utkání získali i řadu rohových kopů, ale hostující hráči tyto standardní situace ve spolupráci s brankářem Blumentrittem vždy ubránili.

 

Jak ubíhal čas prvního poločasu, ubýval i tlak domácích. V 19. minutě se po kombinační práci celého mužstva dostali hosté před vápno domácích a naskytla se příležitost pro Kubeše. Ten ovšem místo zakončení udělal ještě jednu kličku a domácí ho o míč obrali.

 

O pár minut později se ocitl v obdobné situaci i Halbich, ale dopadlo to podobně. Ve 33.minutě Bor domácím pohrozil další akcí po levém křídle. Vinš našel dobrou přihrávkou Stromeckého a ten šel do domácího vápna, ale gólman domácích jeho šanci zlikvidoval.

 

Pak přišla 34. minuta a domácí ve vápně vytvořili pořádný závar a následně pak střela Šmejkala prošla s tečí na zadní tyč a skončila v síti 1:0. Inkasovaný gól s hosty moc neotřásl a poločas dohráli se vztyčenou hlavou.

Hosté bez branky

Druhý poločas hosté nezačali dobře. Ve 48. minutě několikrát zaváhali s rychlejším odkopem z vápna a domácí hráči se dostávali ke střelám na branku. Jedna střela Makovského prošla mezi hráči k tyči -  2:0. Střelcem gólu byl Makovský. V 53. minutě zabojoval nečistě Kubeš a byl ohodnocen žlutou kartou.

 

V 55. minutě další chyba v borském vápně a domácí hráč jde k zemi. Rozhodčí Slavíček ukázal na penaltu! Domácímu střelci čelil brankář Blumentritt a výborně. Prudkou ránu vyrazil až k postranní lajně. V 73. minutě zatáhl za brzdu v podobě faulu Janů a také byl rozhodčím počastován žlutou kartou.

 

V 81. minutě získali domácí výhodu rohového kopu a novoborští hráči neuhlídali zkušeného Hrdličku, který hlavou přidal na 3:0 a tím uzavřel skóre zápasu. Následně střídal Halbicha Ouzký a ještě hosté měli šanci ke změně brankové stavu, ale míč proletěl kolem tyče.

 

zdroj: www.fcnovybor.c



Sestavy


SK Český Brod
A. Ordelt [-] - Z. Šmejkal [-] , T. Hrdlička [-] , M. Smola [-] (87. J. Carda [-] ) , T. Slicho [-] (90. M. Gajdasz [-] ) - M. Medek [-] , V. Marek [-] , J. Makovský [-] (76. J. Suk [-] ) , T. Michálek [-] , A. Moravec [-] - D. Fikejz [-] (81. L. Křelina [-] )

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - J. Novák [-] , J. Černý [-] , J. Vinš [-] - T. Janů [-] , O. Hamada [-] , R. Ramisch [-] , J. Berounský [-] , L. Kubeš [-] - P. Stromecký [-] , D. Halbich [-] (87. K. Ouzký [-] )

ŽK: 70. A. Ordelt - 72. T. Janů , 83. L. Kubeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - ERLEBACH Jiří, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.