3:4p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 10:15

8.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém druhém poločase napadalo pět gólů


Branky


50. R. Hrdý , 53. M. Škarecký , 60. J. Kozák (p.) - 45. M. Chaloupka , 56. M. Boček , 65. M. Boček
0

S remízou asi v Neratovicích spokojeni nejsou, ale Chomutov se prezentoval velmi dobrým fotbalem. Dvěma góly mu pomohl Boček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas z pohledu Neratovic

Na domácím hřišti jsme i díky chomutovskému Bočkovi ztratili dva body. Chomutov se představil ve velmi dobrém světle. V prvním poločase byl lepším mužstvem. Nám se nedařilo držet míč, v soubojích jsme byli nedůrazní a častými ztrátami jsme soupeři nahrávali do noty. Hosté si během třiceti minut vytvořili tři velké šance, ale Švejda nás v nich podržel.

 

Kapituloval až ve 45. minutě. Hosté dlouhým balonem za obranu uvolnili Chaloupku, ten seběhl podél brankové lajny a nepovedený přízemní centr skončil v naší síti. V poločase tak byli hosté o branku lepším mužstvem. Ve druhém poločase se vše podstatné odehrálo během dvaceti minut.

 

Po domluvě v kabině a trojím prostřídání v naší sestavě se na hřišti objevilo úplně jiné mužstvo. Soupeř najednou nevěděl kam dřív skočit a během osmi minut jsme vývoj zápasu otočili. Nejprve Hrdý po kombinaci prostřelil vše co mu stálo v cestě a srovnal na 1:1, aby o tři minuty později po centru z pravé strany poslal dorážkou Škarecký naše mužstvo do vedení. Toho jsme si ale dlouho neužili. O tři minuty později soupeř odcentroval z pravé strany a nikým nehlídaný kanonýr Boček bez problémů hlavou srovnal na 2:2.

 

Naše borce to ale nezlomilo a o čtyři minuty později se z levé strany řítil na branku Ďurinda, soupeř jej zastavil ve vápně faulem a Kozák nařízenou penaltu proměnil a vedli jsme 3:2. Jenže ani toto vedení jsme nedotáhli a o pět minut později opět zcela volný Boček srovnal hlavou na konečných 3:3. Náš závěrečný tlak zhatil svým nesmyslným vyloučením v 80 minutě Ďurinda a zápas tak skončil zaslouženou remízou.

 

V pokutových kopech jsme tentokrát neuspěli, když jsme dvě neproměnili a soupeř si tak odvezl druhý bod.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FK Neratovice-Byškovice



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
Tomáš Staněk (trenér): „Dnes to byl takový zápas ,blbec‘. V první půli naše hra neměla vůbec parametry vedoucího mužstva. Zápas jsme si asi přišli pouze zahrát a soupeř byl ve všem lepší. Po zásluze nás do kabin potrestal vedoucí brankou. Do druhé půle se po prostřídání vrátilo na hřiště jiné mužstvo. Během chvíle jsme dokázali zápas otočit. Jenže jsme se nevyvarovali dvou chyb a stejnými góly soupeř vždy srovnal na 3:3. Ve finále ještě dostal červenou kartu Ďurinda po hrubé nedisciplinovanosti. Mrzí mě ztráta zraněného Škareckého a i Ďurindy, který dostane trest. Musíme se ale sebrat a dovézt nějaký bod z Brodu.“




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
R. Švejda [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] - M. Rejman [-] , D. Weiner [-] (46. M. Škarecký [-] ) , M. Barták [-] (46. A. Ďurinda [-] ) , V. Regner [-] - J. Moravec [-] (46. R. Hrdý [-] ) , J. Kozák [-] (87. P. Tláskal [-] )

FC Chomutov, s.r.o.
R. Zaťko [-] - D. Hána [-] , T. Svoboda [-] (51. A. Hajro [-] ) , M. Mešič [-] , L. Svoboda [-] (90. P. Proll [-] ) , R. Pěnička [-] , D. Zahradník [-] , M. Chaloupka [-] , M. Boček [-] , P. Gedeon [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 24. J. Moravec , 48. R. Hrdý , 63. J. Kozák , 70. M. Škarecký - 39. M. Chaloupka , 67. M. Boček . ČK: 80. A. Ďurinda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Rais Ondřej - MARTÍNEK Petr, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.