0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň nedala Novému Boru šanci


Branky


0

Čtyřmi brankami rozhodl Sokol o venkovním vítězství. Jak utkání popisuje domácí klub?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klub z Hostouně má velmi silný kádr hráčů. Výpravu také doprovázela početná skupina fanoušků. Vedení našeho mužstva dnes stanovilo taktiku založenou více na defenzívě a tak posílilo obranu. Při tom jsme mysleli na rychlé protiútoky. V 5. minutě jsme měli výhodu trestného kopu z hranice vápna. Zahráli jsme to dobře, ale gólmana jsme nepřekonali. Hosté nám opláceli stejnou mincí, ale také neuspěli. Dnes se do našich akcí hodně aktivně zapojoval aktivní hrou Černý, který nastoupil spolu se Stromeckým v útoku.

 

Soupeř si na něho dával pozor a vždy byl důkladně bráněn. Ve 32. minutě využil soupeř výhody rohového kopu a na zadní tyči se prosadil obránce Charvát, který hlavou poslal míč do naší sítě 0:1. Naše mužstvo bojovalo dál a připravilo se pár příležitostí, ale u nás je dnes ( a nejen dnes ) problém v zakončování akcí. Největší šanci na vyrovnání měl právě Černý, který dostal krásný centr na malé vápno, ale z rohu malého vápna branku hostí přestřelil.

 

V samotném závěru poločasu jsme neubránili protiútok hostí a nedůsledné bránění Gajeckého nás stálo druhou branku v naší síti, když míč z jeho kopačky se došoural do naší branky 0:2 ve 44. min. utkání. Této akci předcházela jasná ruka hráče hostí, který akci zakládal, ale rozhodčí to opět ponechali bez povšimnutí. Takže opět tendenční vedení zápasu obdobně jako v zápase s Kladnem.

 

Do druhého poločasu přicházíme se střídáním. Hamada přenechává své místo pro Halbicha. Přichází změna hry a zkoušíme hru založenou na rychlých kontrech, ale nedaří se nám přehrát zkušené stopery hostí. Když se nám něco podaří před vápanem hostí, tak není podpora spoluhráčů z druhé vlny a většina akcí tak končí bez zakončení.

 

V 56. minutě další změna v naší sestavě. Vinše nashrazuje  Eliáš. Ten se však v zápětí zranil při obranném zákroku před naší brankou a přichází další střídání a na jeho místo přichází Berounský. Mezi tím Kubeš za faul žlutá karta. Nedaří se nám najít na hru soupeře ten správný recept. Hosté vybojovali míč na své polovině v 73. minutě.

 

Přichází přihrávka na rozeběhnutého hráče Dukáta, který unikl po křídle a střelou z dálky překonává našeho gólmana na 0:3. O čtyři minuty později hosté pečetili   výsledek čtvrtým gólem z kopačky Kabeleho na 0:4. Zbytek herního času už byl o ničem a zápas se jen dohrál.

 

Zdroj: Oficiální web klubu FC Nový Bor



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Domácí klub: "Hostouň má hodně zkušených hráčů, u kterých je viditelná fotbalová vyzrálost. Ještě jen na doplnění, kluby z okolí Prahy mají doslova přebytek hráčů. Z naší strany jsme zkoušeli některého hráče získat, ale vše většinou zmařila vzdálenost do N. Boru! Hráčům se z Prahy nechce, mají k tomu důvod, dobré podmínky. V našem okolí se už není kam se obrátit. V našem kádru je dnes hodně mladých hráčů a ti potřebují fotbalově vyzrát!"




Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , P. Hoke [-] (81. K. Ouzký [-] ) , J. Novák [-] , J. Černý [-] - O. Hamada [-] (46. D. Halbich [-] ) , R. Ramisch [-] , L. Kubeš [-] , T. Janů [-] , J. Vinš [-] (58. J. Eliáš [-] ) - P. Stromecký [-]

Sokol Hostouň
F. Pettík [-] - P. Trapp [-] , K. Charvát [-] , A. Krndžija [-] (76. F. Podobský [-] ) , F. Motlík [-] - J. Kabele [-] , T. Marek [-] , V. Gajecký [-] (79. D. Viduna [-] ) , K. Dukát [-] (73. L. Krupička [-] ) - J. Trnka [-] (63. E. Gibilov [-] ) , J. Šilhán [-] (58. M. Vašák [-] )

ŽK: 5. P. Hoke , 57. L. Kubeš - 79. M. Vašák , 84. T. Marek .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Dujsík Jiří - DRÁBEK Drahoslav, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.