Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Makovský hattrickem pomohl k demolici lídra


Branky


0

Stejně jako v loňské sezoně Neratovicím Brod utnul sérii zápasů bez prohry a stává se pro ně černou můrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli hotovo

K utkání odjížděli hosté kvůli zraněním a nemocem pouze s Weinerem a dvěma dorostenci na lavičce a do zápasu vstoupili nejhůře, jak mohli. Domácí přišpendlili Neratovické na půlku a těm se nedařilo vůbec nic. Nebylo tak divu, že v páté minutě hosté prohrávali. Po dlouhém míči za obranu se z levé strany dostal před brankaře domácí útočník. Jeho střelu Švejda ještě vyrazil, ale na dorážku Suka i díky nedůraznosti obrany již neměl.

 

Domácí nadále hostující mužstvo svírali a vypracovávali si šance. Po hlavičce z rozehraného rohu zachránilo hosty břevno, aby následně ve vyložené šanci zakončil domácí hráč vedle. Po půlhodině to ale již bylo 2:0. Po centru se objevil zcela sám před brankařem Michálek a propálil Švejdu.

 

Po této brance a následném vynuceném střídání zraněného Regnera se hra prvního celku změnila v chaos a do poločasu přidali domácí ještě dvě branky. Na 3:0 zvýšil z pokutového kopu po faulu Šulce Makovský a na poločasových 4:0 po sólu opět Makovský.

Potupa pro hosty

 

Za deset minut druhé půle přežili hosté dvě tutovky a pak se ke slovu dostali i oni. Po brejku střílel z vápna Kozák, ale zatřásl pouze tyčí soupeřovy branky. Následný dlouhý výkop domácí prodloužili hlavou na Makovského, který své sólo bez problémů proměnil a zvýšil na hrozivých 5:0 a připsal si hattrick.

 

O dvě minuty později zahrával Hrdý přímý kop. Jeho ránu neudržel Polomský a Kozák dorazil na 5:1. Jenže domácí byli v laufu a o deset minut později zvýšili na 6:1 - po další chybě obrany nedal křížnou střelou Slicho Švejdovi šanci. O dalších deset minut se parádně trefil do šibenice z volného kopu Rejman a snížil na 6:2. Poslední slovo ale patřilo domácím. Po centru z volného kopu upravil Hrdlička hlavou na potupných 7:2.


  Neratovice-Byškovice tak po velmi špatném výkonu přišly o neporazitelnost v letošním ročníku. 

 

zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Tomáš Staněk (trenér pro www.fkneratovice-byskovice.cz): „Utkání v Českém Brodě je pro mě obrovským zklamáním jak z výsledku tak hlavně z našeho výkonu, který neměl ani zdaleka divizní parametry a na hřišti jsme působili jak děti. Byl to totální kolaps. V týdnu si musíme spoustu věcí vyříkat a poučit se z obrovské facky. Musíme se zase všichni vrátit na zem a začít tam co před rokem - k poctivé práci a nemyslet si, že jsme všichni Maradonové. Soupeři musím pogratulovat k předvedenému výkonu.“



Sestavy


SK Český Brod
M. Polomský [-] - T. Slicho [-] (83. V. Marek [-] ) , T. Hrdlička [-] , M. Smola [-] , Z. Šmejkal [-] - M. Medek [-] , A. Moravec [-] , J. Makovský [-] (79. M. Gajdasz [-] ) , T. Michálek [-] , J. Suk [-] - D. Fikejz [-] (87. L. Křelina [-] )

FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - V. Vorasický [-] , J. Pajkrt [-] , T. Chlumecký [-] , R. Šulc [-] - V. Regner [-] (30. D. Weiner [-] ) , M. Barták [-] (68. J. Šťovíček [-] ) , L. Novák [-] , M. Rejman [-] - R. Hrdý [-] , J. Kozák [-] (77. P. Kalabiška [-] ) -

ŽK: 43. J. Makovský , 83. T. Michálek - 37. R. Šulc , 40. J. Kozák , 58. R. Hrdý , 62. M. Rejman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fišer Pavel - TRYZNA Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.