Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Baník Souš řádil, Hrobce schytaly osmičku!


Branky


0

Nováček SK Hrobce získal zatím jen tři body a tvrdě narazil v Souši, kde schytal nevídanou nálož.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí slušně nakročili

Utkání od začátku drželi ve svých rukou domácí hráči. Již v 6. minutě dostal „nabito“ skórovat Dominik Dolejší, ale přestřelil hostující branku. Hosté se v 16. minutě dostali k jedné z mála šancí, ale novic v domácí brance Tomáš Bohata střelu chytil. Ve 26. minutě poprvé „zahřmělo“, po rychlém protiútoku se k centru před hostující branku dostal z pravé strany Dominik Dolejší, jeho přihrávka šla pod sebe a zde v plném běhu vystřelil Dominik Nobst, míč se odrazil od tyče do branky a Souš vedla 1-0.

 

Ve 36. minutě byl v pokutovém území po rychlém protiútoku faulován záložník domácích Jan Štefko a hlavnímu rozhodčímu nezbývalo nic jiného, než písknout pokutový kop. K exekuci se postavil Nobst a bylo to 2-0 pro domácí tým.

 

Za zmínku ještě stojí zmínit šanci Václava Štípka, který dostal z levé strany ideální přihrávku od Jana Štefka, ale sám před brankařem poslal míč těsně vedle tyče hostující branky. Do konce poločasu měli domácí více míč na svých kopačkách, než soupeř, ale ke změně brankového skóre už nedošlo.

Karlovec zářil

Druhý poločas začal velmi dobře pro domácí tým, již ve 49. minutě hlavou zakončoval stoper P. Bohata, který využil nabídnuté šance po centru z pravé strany od Popelky 3-0.

 

V 51. minutě došlo k rychlostnímu souboji v souboji o míč na levé straně, kde si to rozdal levý záložník domácích Štefko a jeden z hostujících obránců, domácí hráč byl úspěšnější, kdy po individuální akci vstřelil další branku svého týmu 4-0.

 

A domácí neměli pořád dost, v 58. minutě se po druhé trefil opět stoper Petr Bohata a zvýšil vedení na 5-0.

 

V 62. minutě utkání hosté Slavíčkem vsítili čestný úspěch 5-1. Domácí trenér Petr Johana v 65. minutě utkání třikrát vystřídal, na hřiště mimo jiné přišel i domácí útočník Tomáš Karlovec. A právě závěr utkání patřil Karlovcovi, který postupně během 21 minut zaznamenal čistý „hattrick“, když branky padaly v 67, 78 a 88 minutě utkání.

 

Nejhezčí branka celého utkání byla právě ta poslední, když Tomáš po individuální akci prošel celou obranou, neunáhlil se a na „zadek“ si postupně posadil jak obránce, tak i brankaře. A jak je zvykem mezi hráči se titulovat přezdívkami, tak ihned po utkání Tomáš dostal novou přezdívku „HATTRICK“, tedy nyní není již Karlos, ale Tomáš Hattrick.

 

Utkání tak skončilo výrazným vítězstvím domácího celku, za což hráče domácí fanoušci skandováním pochválili a posléze i oslavili tři body.

 

Zdroj: www.tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „Utkání jsme zvládli výsledkově, potřebovali jsme konečně po dvouzápasovém půstu zabodovat. V tomto utkání jsme si i pořádně zastříleli, ale k samotné hře mám pořád výhrady, stále to není podle mých představ, ale po tak výrazném výsledku se nechce poslouchat, jak hrajeme s určitými chybami. Závěrem tedy spokojenost a nyní se již všichni v klubu těšíme na další mistrovské utkání, neboť v sobotu zajíždíme na SK Rakovník, který nyní trenérsky vede náš bývalý trenér Pavel Koutenský, kterého tímto zdravíme a těšíme se na setkání.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Kasal [-] (65. T. Karlovec [-] ) , M. Prokop [-] , D. Dolejší [-] (65. J. Ducháček [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] , . Štefko, [-] (65. J. Zápotocký [-] ) , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] , D. Matyáš [-] , P. Bohata [-]

SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Fary [-] (65. P. Matoušek [-] ) , K. Kejval [-] (46. P. Slavíček [-] ) , J. Kühn [-] , J. Hála [-] - T. Belák [-] , M. Polák [-] , A. Kühn [-] - J. Slavíček [-] , J. Šimral [-] , V. Kala [-]

ŽK: 54. V. Kala , 77. T. Belák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štefan Michal - HÁDEK Jaroslav, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.