2:3p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čekání rakovnického Tatranu na domácí výhru stále pokračuje


Branky


0

V duelu se Souší předvedli domácí hráči mnohem lepší výkon a byli nebezpečnější, ale prohrávali 0:2. Ve druhé části ovšem dokázali zápas po brankách Vrány a Gögha srovnat. V závěru mohlo přijít i otočení stavu, ale štěstí se odklonilo. Stejně jako v penaltovém rozstřelu. Gólman Zach si na tři penalty sáhl, ale chytil pouze jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souši patřil první poločas...

Od prvních minut byli domácí aktivnější a tlačili se před branku soupeře. Rychlé křídelní akce ale gól nepřinesly. Stejně jako těsně vedle skončila střela Gögha. A tak přišel trest. Hosté po první akci před branku Dolejším, který neatakován obstřelil Zacha, otevřeli skóre – 0:1. Hned za minutu mohlo být srovnáno. Dolák zatáhl míč po pravé straně. Na jeho střílený centr si naběhl Rothe, ale brankář se štěstím vyškrábl míč na břevno.

 

Za pět minut přišla další akce domácích, ale opět chyběl důraz ve vápně, a tak znovu udeřili hosté, když Nobst dostal přetažený míč a přehodil pod nohy padajícího Zacha – 0:2. Za dvě minuty mohlo být rozhodnuto. Štípek šel sám na Zacha. Udělal mu kličku, ale trefil boční síť.

... a Rakovníku druhý

Do druhého poločasu vstoupili domácí velmi aktivně, což přineslo ovoce po dvanýcti minutách. Velmi dobře hrající Gögh vysunul Vránu, který utekl a obstřelil brankáře – 1:2. Z minutu přišla krásná kombinační akce domácích. Gögh si před vápnem narazil s Vránou a bombou do šibenice poslal zápas na startovní čáru – 2:2. Pak přišla hluchá pasáž, kdy se hrálo mezi oběma vápny. Závěr patřil domácím. Dolák si dvakrát naběhl na přetažené centry, ale jednou mířil nad a podruhé minul míč.

 

Šlo se na penalty

A tak musely rozhodnout penalty. V nich domácí dvakrát zaváhali, kdy Vild ležérně kopl desítku a Výbornému ji brankář chytil. Proměnili: Vrána, Dolák, Rossmann, Hynek a Gögh. Zach uspěl pouze jednou, a tak si hosté odvezli dva body.

 

Autor: David Svoboda - tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „Začátek zápasu a druhý poločas byl z naší strany velice dobrý. Bohužel jsme ze dvou akcí soupeře dostali dva góly a přišel útlum, kdy mohla Souš třetím gólem zápas rozhodnout. Po přestávce to kluci nezabalili a dokázali se vrátit do zápasu. Mrzí mě proměňování šancí, protože jsme si dnes vytvořili tolik příležitostí, jako za celý podzim, ale třetí gól jsme nedali a nakonec prohráli i na penalty. Boj je z takového zápasu málo a to mě mrzí.“

FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér, pro www.tjbaniksous.cz): „Po vyrovnaném začátku utkání jsme byli od 15. minuty lepším týmem, což jsme vyjádřili i gólově. Škoda byla, že jsme nedokázali proměnit i další brankové příležitosti k výraznějšímu vedení. Ve druhém poločasu jsme opět zaspali začátek a nechali jsme domácí tým vyrovnat a od toho se poté vyvíjela další část utkání. Nakonec zápas skončil remízou, v pokutových kopech jsme byli šťastnějším mužstvem, a tak jsme si z Rakovníka odvezli 2 body.“



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - V. Hradecký [-] (83. K. Omovie [-] ) , D. Gögh [-] , P. Vecka [-] , T. Rothe [-] (75. T. Rossmann [-] ) , L. Stuchl [-] , D. Dolák [-] , K. Výborný [-] , J. Hynek [-] , A. Vrána [-] , D. Vild [-]

FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - P. Hlaváček [-] (65. V. Pátek [-] ) , M. Prokop [-] , D. Dolejší [-] (89. P. Vávra [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] (75. T. Karlovec [-] ) , . Štefko, [-] (83. J. Zápotocký [-] ) , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] , D. Matyáš [-] , P. Bohata [-]

ŽK: 35. L. Stuchl , 44. J. Hynek , 55. P. Vecka - 54. P. Bohata .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.