3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá nekompromisně ukončila vítěznou sérii Meteoru


Branky


0

Meteor po třech výhrách v Ostré narazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 1. minutě si na ve velmi slibné příležitosti běžícího Erica brutálním faulem vyšlápl Poběrežský. Rozhodčí sice faul odpískal, ale viníkovi ukázal jen kartu žluté barvy. Než se s tímto verdiktem hráči Meteoru smířili, přišla pro ně první rána. Po autovém vhazování domácího Vobořila ve 4. minutě prolétl míč pokutovým územím kolem Frantla a Janíčka až ke zcela volnému Koubovi, který nezaváhal a vstřelil první branku domácích. 1 : 0. I když byli domácí v prvním poločase aktivnějším týmem, příležitosti k ohrožení branky soupeře měli v 11., 16. a 29. minutě i hosté. Ani jednu z nich ale nevyužili. Naopak ve 31. minutě inkasovali podruhé. A opět u toho byl domácí kapitán Vobořil. U rohového praporku obehrál hned dva hráče Meteoru a svým následným centrem vyzval na zadní tyči číhajícího Herzáně k navýšení skóre. 2 : 0. I když měli domácí fotbalisté i další šance, skóre prvního poločasu se již nezměnilo.

 

Druhý poločas se většinu času odehrával na polovině domácích. Pražané sice v této fázi hry svého soupeře kombinačně přehrávali, jenže domácí obrana je držela v uctivé vzdálenosti od své branky a do žádné velké příležitosti je nepustila. To hráči Ostré využívali každou příležitost k nebezpečným brejkům do otevřené obrany hostů a nakonec se jim po jednom z nich podařilo Hudcem vstřelit třetí branku utkání. Tak také zápas skončil. Zaslouženě.

 

ZDROJ: www.tjbaniksous.cz



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá, z.s.
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , M. Kouba [-] , O. Bejbl [-] , D. Poběrežský [-] (84. J. Řezníček [-] ) - P. Vobořil [-] , J. Petlička [-] , L. Dejl [-] (67. T. Moudrý [-] ) , D. Mařík [-] (76. J. Hořák [-] ) , D. Hudec [-] (81. T. Vild [-] ) - R. Herzán [-] (87. P. Habrun [-] )

FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - J. Kamlach [-] , P. Pavlík [-] , C. Ezeala [-] , P. Jankú [-] (77. P. Berger [-] ) , J. Frantl [-] , D. Dvořák [-] , T. Vaněk [-] (55. K. Holeček [-] ) , D. Hanek [-] (46. F. Jiřík [-] ) , A. Hrdina [-] (83. V. Junek [-] ) , Š. Janíček [-] (77. P. Vácha [-] )

ŽK: 2. D. Poběrežský , 60. D. Mařík - 53. T. Vaněk , 56. F. Jiřík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - DUDA Miroslav, ŠTYCHOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.