3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

11.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství nad Nový Borem zajistil Meteoru hattrickem Patrik Berger


Branky


34. P. Berger , 49. P. Berger , 81. P. Berger
0

Nedělní zápas s posledním týmem tabulky, divizní skupiny B, rozhodl pro Meteor svým prvním hattrickem v dresu Meteoru Patrik Berger, třiadvacetiletý syn někdejší hvězdy českého fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celé utkání se hrálo na jednu branku, jenže se dlouho nemohl najít hráč, který by překonal výborného brankáře hostů Krále. Neproměněné příležitosti trefně okomentoval i domácí trenér na adresu svých svěřenců slovy: „Vy snad máte obráceně kopačky.“

Částečné uklidnění pro domácí přinesla v prvním poločase až 34. minuta, kdy po jednom z mnoha závarů před brankou Nového Boru se k odraženému míči dostal Berger a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. 1:0.

Aktivita domácích pokračovala, ale další branku už do přestávky nepřidali.

 

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu, jen s tím rozdílem, že druhá branka padla již po čtyřech minutách. Jejím autorem byl po pěkné akci Kamlacha s Janků opět Berger. 2:0. Hosté za celé utkání předvedli snad jen dvě nebezpečnější akce. Za zmínku ale stojí pouze ta z 57. minuty, kdy Vinš z velmi ostrého úhlu prověřil pozornost domácího gólmana. Obraz hry byl stejný i v závěrečné půlhodině. Tlak domácích pokračoval, ale výsledný efekt v podobě dalších branek ne a ne přijít. Nakonec se domácím díky třetí brance Bergera, který tak završil svůj čistý hattrick. 3:0.

 

ZDROJ: www.fkmeteorpraha.cz



Ohlasy k zápasu



FC Nový Bor
web Nového Boru: "Zápasová výprava se musela obejít bez Tomáše Janů, kterého ještě trápí zranění, které utrpěl v minulém domácím zápase. Do branky poslal trenér Vinš M. Krále. Domácí mužstvo je také složeno z mladých hráčů a tak se dá říci, že by utkání mělo být vyrovnané. Rozdíl ovšem byl ve zkušenostech a ty byly především v přesnosti přihrávek, ale i v přesnosti střelby."



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - J. Kamlach [-] (86. O. Pouzar [-] ) , P. Pavlík [-] , C. Ezeala [-] (82. P. Vácha [-] ) , P. Jankú [-] , J. Frantl [-] , P. Berger [-] (83. T. Vaněk [-] ) , D. Dvořák [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] (84. K. Holeček [-] ) , Š. Janíček [-] (84. V. Junek [-] )

FC Nový Bor
M. Král [-] - L. Devátý [-] , P. Hoke [-] , J. Novák [-] , J. Černý [-] - J. Berounský [-] (84. K. Ouzký [-] ) , R. Ramisch [-] , L. Kubeš [-] , O. Hamada [-] , J. Vinš [-] - P. Stromecký [-]

ŽK: 17. J. Frantl , 89. D. Dvořák - 14. O. Hamada , 21. P. Hoke . ČK: 75. O. Hamada .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hányš Martin - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.