3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Domácí po výhře přeskočili Neratovické v tabulce


Branky


0

Neratovické kouzlo je pryč - hosté v Hostouni padli potřetí v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Během prvních patnácti minut si hosté vytvořili dvě vyložené šance Kozákem a Ďurindou, jenže sami před brankařem zklamali. V prvním případě hráč branku vůbec netrefili a ve druhém vychytal Ďurindu Kudrna v brance domácích. Nedáš - dostaneš se tak opět potvrdilo. Domácí zahrávali z levé strany od půlky volný kop. Ten přetáhli a vrácenou hlavičku nikým nehlídaný Motlík uklidil z voleje do branky a poslal domácí do vedení.

 

Po obdržené brance se hosté začali tlačit do útoku ve snaze o vyrovnání. Domácí dál poctivě bránili a vyráželi do brejků a hrozili ze standardek, jako ve 26. minutě, kdy se po dlouhém autu do vápna dostal k odraženému míči domácí hráč a jeho ránu zastavilo dobře postavené břevno Švejdovy branky. Ve 32. minutě hosté podnikli brejk po levé straně Ďurindou. Ten odcentroval na volného Hrdého, ale jeho střelu vytlačil z branky opět Kudrna.

 

Totéž se zopakovalo z neratovické strany o deset minut později, opět bez výsledku. Ve 45. minutě hosté inkasovali podruhé. Domácí šikovně zakombinovali, před vápnem si Hájek narazil míč a rázem se objevil před Švejdou, kterému nedal šanci a zvýšil do kabin na 2:0. To pro hosty byla hodně studená sprcha.

Neratovice se neradovaly ani po penaltě

  Druhou půli hosté začali náporem ve snaze o zkorigování výsledku a vytvořili si střídajícím Bartákem dvě dobré šance, jenže jejich zakončení brankou neskončilo. A tak přišli ke slovu domácí. V 59. minutě po brejku z levé strany a následném centru uklidil z voleje nikým nehlídaný kapitán Marek míč do branky a zvýšil na konečných 3:0 pro domácí. Hosté zmar potvrdili v 78. minutě. Ve vápně byl faulován Regner, ale nařízený pokutový kop Ďurinda neproměnil. 

 

Zdroj: fkneratovice-byskovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
Tomáš Staněk (trenér, pro fkneratovice-byskovice.cz): „Myslím, že dnešní výsledek je pro nás hodně krutý. Vytvořili jsme si minimálně stejně gólových situací jako domácí ale v jejich zakončení jsme totálně selhali. Byl jsem spokojený ze vstupem do utkání, kdy jsme si během dvaceti minut vytvořili tři šance, které jsme ale nedali. Z první standardky jsme pak dostali gól. Dnes jsme byli jalový a soupeř své šance dokázal proměnit. Zápas rozhodla produktivita domácích."



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - K. Charvát [-] , P. Trapp [-] , F. Motlík [-] - J. Kabele [-] (82. F. Podobský [-] ) , M. Vašák [-] , T. Marek [-] , V. Gajecký [-] (64. D. Novák [-] ) - J. Trnka [-] (64. J. Hanuščík [-] ) , J. Šilhán [-] (82. T. Mach [-] ) , Š. Hájek [-] (76. K. Dukát [-] )

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
R. Švejda [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] , V. Regner [-] , V. Vorasický [-] (43. M. Barták [-] ) , R. Šulc [-] (74. L. Novák [-] ) - M. Rejman [-] , M. Škarecký [-] (82. D. Weiner [-] ) , A. Ďurinda [-] - R. Hrdý [-] , J. Kozák [-] (65. J. Moravec [-] )

ŽK: 78. J. Kabele - 30. R. Šulc , 44. J. Pajkrt , 84. V. Regner .
Počet diváků: 274. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.