J. Sodoma 13. (p.)
J. Rajnoch 21.
J. Sodoma 42.
3:2
(3:1)
24. D. Halbich
46. D. Halbich (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet se štěstím udolal poslední Nový Bor


Branky


13. J. Sodoma (p.) , 21. J. Rajnoch , 42. J. Sodoma - 24. D. Halbich , 46. D. Halbich (p.)
0

Utkání našlo dva dvougólové střelce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sodoma se trefil dvakrát

K zápasu mohl za hosty po odpykání jednozápasového trestu nastoupit Hamada. Odhodlání hráčů Boru bojovat o body je stále enormní. Vstup do utkání z jejich strany byl velmi dobrý. Hráči správně a důsledně přistupovali ke svým protějškům. V 5. minutě hosté získali výhodu trestného kopu za faul na Krále, který nastoupil v útoku. Také hned přišlo první ohrožení domácí branky. V 8. minutě hosté dokázali, že můžou být i nebezpeční a soupeř  se musí být na pozoru. V

 

Ve 13. minutě se dostali domácí do vápna, kde podstoupili souboj o míč. Hlavní rozhodčí tento souboj označil za nečistý a ukázal na penaltu. K exekuci se postavil hráč Sodoma. Zkušený gólman Blumentritt jeho směr střely odhadl správně, střela ale měla přesnost a tak si na míč jen sáhl 1:0.

 

V dalších minutách hosté mohli vyrovnat a měli k tomu dobře našlápnuto. Ve 21. minutě ale udělali chybu v obraně a domácí zkušený, bývalý ligový hráč, Rajnoch se trefil do novoborské sítě podruhé - 2:0.

 

Hostům se podařilo ve 24. minutě kontrovat. Rychlý a přesný pas  Tomáše Janů za obranu domácích na Halbicha, který si míč zpracoval a s přehledem obstřelil brankáře domácích 1:2. Gól hosty evidentně povzbudil! Vytvořili si i chvilkovou převahu a ve vápně domácích pořádně zatápěli obráncům. Branku ovšem nedali a tak ve 42. minutě utkání se k domácím přiklonilo štěstí. Černý se ve vápně pokusil o rozehrávku a došlo ke střetu s protihráčem. Míč se odrazil k úplně volnému Sodomovi, který neměl problém míč uklidit do sítě naší branky 3:1. 

 

Druhý gól přidal i Halbich

Druhý poločas zahájili hosté náporem a domácí hráče to zjevně překvapilo. Hned ve 46. minutě zaútočil po křídle Kubeš. Jeho centr do vápna srazil domácí hráč rukou a tentokrát rozhodčí neváhal a nařídil pokutový kop. Míč si na značku pokutového kopu postavil Halbich a tvrdou střelou k tyči nedal brankáři domácích šanci zasáhnout - 3:2.

 

Pak začal boj o vyrovnání. Hra se oboustranně otevřela a docházelo k nebezpečným situacím  ve vápnech obou soupeřů. V 54. minutě Hoke dobrou přihrávkou oslovil na hranici vápna Krále. Ten chtěl prudce vystřelit, ale trochu ho míč oklamal a tak střelä skončila vedle branky. Pak domácí ostřelovali branku. V 75. minutě dostal přihrávku na pravé křídlo Halbich, míč si posunul a za obrancem vystřelil. Domácí gólman byl mimo branku, ale míč si správnou cestu do branky nenašel. Ćas zápasu vypršel a hosté zanechali moc dobrý fotbalový dojem, i když žádný bod nezískali.

 

ZDROJ: http://www.fcnovybor.cz



Sestavy


FK Motorlet Praha, s.r.o.
A. Malík [-] - M. Gábor [-] (55. D. Duch [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , O. Měska [-] (55. M. Podzemský [-] ) , J. Sodoma [-] (89. P. Tylšar [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Pyšek [-] (85. S. Zdichynec [-] ) , J. Karbulka [-] (66. V. Burýšek [-] ) , M. Vašulka [-] , M. Filip [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , J. Černý [-] , J. Novák [-] , P. Hoke [-] - L. Kubeš [-] , T. Janů [-] , P. Stromecký [-] , O. Hamada [-] - M. Král [-] , D. Halbich [-] -

ŽK: 31. O. Měska - 42. J. Černý , 86. P. Hoke .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Talpáš Petr - ŠTĚRBA Václav, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.