1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: FK Neratovice-Byškovice bodoval v Lounech naplno


Branky


0

Louny ale v posledních minutách zápasu sahaly po vyrovnání...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

  Od úvodního hvizdu hosté dobře napadali a dostávali se do více nebezpečných situací. V šesté minutě střílel mimo tři tyče Hrdý. Za dalších deset minut šli hosté do vedení – pěknou kombinaci a následný centr z levé strany využil v gól Barták

 

Louny se vyjma standardních situací během první půle před branku téměř nedostaly. Ojedinělou vážnější přízemní střelu zneškodnil gólman Švejda. Ještě před přestávkou měl dvě slibné šance znovu Hrdý, gólu se ale nedočkal.

 

  Start druhé půle vyšel Neratovicím parádně. Tři minuty po rozehrání vysunul Novák Pajkrta a jeho střílený centr zapadl k překvapení všech přesně do pravé šibenice. Zanedlouho měl třetí gól na kopačce znovu aktivní Hrdý, jeho dalekonosná bomba ze třiceti ale jen orazítkovala tyč. 

 

  S blížícím se závěrem se ke slovu dostali také Severočeši. Zmatku v obraně využil dvacet minut před koncem po propadlém centru Vondráček. Oživlé Louny byly těsně před koncem najednou blízko vyrovnání a jen díky parádním zákrokům Švejdy, který vychytal v devadesáté a devadesáté první minutě domácího útočníka, se druhé branky nedočkaly.

 

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz

VIDEOSESTŘIH

 



Ohlasy k zápasu



FK Neratovice-Byškovice
Tomáš Staněk (trenér pro www.fkneratovice-byskovice.cz): „Dnes jsem očekával v Lounech těžké utkání což se potvrdilo. Utkání jsme měli po většinu času pod kontrolou a domácí do ničeho nepouštěli. Dali jsme dvě branky a vše probíhalo jak jsem si představoval. Asi dvacet minut před koncem dal soupeř gól a od té doby byl hodně nebezpečný. Vyvrcholilo to v samotném závěru, kdy měl dvě vyložené šance ve kterých nás podržel golman Švejda, za což jej musím pochválit. Jsou to pro nás dnes vydřené body podpořené disciplinou, štěstím i výborným výkonem Švejdy."



Sestavy


FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - P. Fiřt [-] , J. Vondráček [-] , J. Hrnčíř [-] (76. J. Myšák [-] ) , P. Vokurka [-] , T. Kurka [-] , M. Lesniak [-] , J. Černý [-] , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , P. Soukup [-]

FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - J. Pajkrt [-] , V. Regner [-] , T. Chlumecký [-] - M. Rejman [-] , M. Barták [-] (90. P. Tláskal [-] ) , M. Škarecký [-] , L. Novák [-] (80. J. Kozák [-] ) , A. Ďurinda [-] , D. Weiner [-] (59. J. Moravec [-] ) - R. Hrdý [-] (91. R. Šulc [-] )

ŽK: 90. J. Pokorný - 27. A. Ďurinda , 75. V. Regner .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Jati David - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.