3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:15

14.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Neratovice na domácím trávníku nezaváhaly. Čeká je souboj o čelo!


Branky


0

V předposledním podzimním utkání favorit na domácím trávníku porazil sestupem ohrožené Hrobce a upevnil si druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

  Na rozmáčeném, těžkém trávníku se domácí do soupeře zakousli ve snaze o co nejrychlejší branku. Ve druhé minutě běžel z pravé strany na branku Moravec, ale jeho střela skončila vedle. O chvíli později po rohu a následném závaru opět mířili vedle. Ve třinácté minutě potáhl na pravé straně míč Moravec, odcentroval a Hrdý nechal hlavou vyniknout Seilera v brance hostů.

 

O chvilinku později se ke slovu dostali i hosté. Po nenápadné akci se dostal na pravé straně před Švejdu hostující útočník, ale ten jej vychytal. V 18. minutě se Neratovičtí ale již radovali. Ďurinda zatáhl po levé straně míč, našel ve vápně Hrdého a ten bombou pod břevno nedal Seilerovi šanci a poslal svůj celek do vedení.

 

Do konce poločasu hostující obranu nejvíce zlobil agilní Hrdý, ale další branka mu nebyla souzena. Nejprve jej vychytal gólman a ve druhém pokusu nastřelil tyč. Když se vše schylovalo k přestávce, zahrávali domácí přímý kop. Ten prodloužili hlavičkou na zadní tyč a nikým nehlídaný Vorasický efektní patičkou poslal domácí tým do dvoubrankového vedení. 

  Druhý poločas domácí asi pod vědomím dvoubrankového vedení nezačali úplně nejlépe. Hosté byli častěji na míči, důraznější a vytvořili si a několik slibných situací které ale svojí zbrklostí nedokázali zužitkovat. Asi po deseti minutách Neratovičtí hru srovnali a začali mít opět navrch. Po dvaceti minutách podnikli zleva brejk do otevřené obrany. Hrdý sám před brankařem našel ještě lépe postaveného Kozáka, ale jeho zakončení do prázdné skončilo nad břevnem.

 

O pět minut později si domácí brejk zopakovali, ale aktérem byl tentokrát Ďurinda a ten se v podobných situacích téměř nemýlí a podél brankaře poslal favorita do tříbrankového vedení. Do velké šance se dostali čtvrt hodiny před koncem i hosté. Po centru z leva se objevil hostující útočník sám před Švejdou, ale branku vůbec netrefil a potvrdil jalovost hostujícího mužstva. Zápas domácí pak v poklidu dohráli a radovali se ze zisku tří bodů.

 

Vrcholem podzimu bude příští týden utkání o první místo mezi Velvary a Neratovicemi.

 

Zdroj: www.fkneratovice-byskovice.cz

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - J. Pajkrt [-] , T. Chlumecký [-] , V. Vorasický [-] , V. Regner [-] - M. Rejman [-] , M. Škarecký [-] , A. Ďurinda [-] (80. D. Weiner [-] ) - J. Moravec [-] (61. M. Barták [-] ) , R. Hrdý [-] (69. L. Novák [-] ) , J. Kozák [-] (84. R. Šulc [-] )

SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Fary [-] (19. P. Slavíček [-] ) , K. Kejval [-] , J. Kühn [-] , J. Hála [-] - T. Belák [-] , M. Polák [-] , A. Kühn [-] - J. Slavíček [-] , J. Šimral [-] , V. Kala [-] (83. P. Matoušek [-] )

ŽK: 56. A. Ďurinda - 80. A. Kühn .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KRUPKA Pavel, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.