Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Souš ve druhé půli přestřílel tým Českého Brodu


Branky


0

Po půli byl stav vyrovnaný, pak se ale prosazovali častěji domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předposledním kole podzimní části fotbalové divize sehráli domácí další utkání s celkem z Českého Brodu. Vzhledem k tomu, že v Českém Brodě měli hřiště v nezpůsobilém stavu, dohodly se oba kluby na výměně pořadatelství utkání, tedy FK Baník Souš byl v tomto utkání veden jako domácí tým a na jaře to bude obráceně.

 

Do Souše přijel však velmi silný celek s kvalitním kádrem, což i potvrzovalo postavení v divizní tabulce a celkově získaný počet bodů 27.

 

První poločas byl zcela vyrovnaný, diváci mohli vidět kvalitní akce, množství kombinací a i šancí. Ve 23. minutě při rychlém protiútoku se na pravé straně v pokutovém území prosadil Dominik Dolejší, mohl již bezprostředně ohrozit hostujícího brankaře, ale chtěl ještě akci vyšperkovat a nahrál na levou stranu zcela volnému Štípkovi, který by zakončoval do prázdné branky, ale hostující obrana včas míč odkopla mimo své nebezpečí.

 

Po následném rohu z hranice pokutového území cca. 17-ti metrů vystřelil Pátek, ale míč šel nad branku hostí.

Ve 39. minutě utkání se v levé části pokutového území dostal do kombinace levý domácí obránce Víťa Popelka, který si narazil ze Štípkem a svoji střelu umístil k pravé tyči hostujícího brankaře 1-0.

Aniž by domácí hráči pořádně vstřebali pocit vedení v utkání, tak o dvě minuty později ve 41.minutě hosté z levé strany zacentrovali do pokutového území, kde se hlavičkou prosadil hostující Carda a srovnal brankové skóre na 1-1.

 

Do poločasové přestávky se nic zázračného již nestalo a tak poločas skončil remízově.

Matyáš svými góly uklidnil Souš

Druhý poločas byl jako přes kopírák stejně vyrovnaný jako ten první, žádné mužstvo nebylo lepší. Zlom nastal až v 64. minutě, kdy k vítězství zavelel svým výkonem Dominik Dolejší, který se po pravé straně individuálně uvolnil a přímo z brankové čáry v pokutovém území naservíroval ideálně míč Václavu Štípkovi, který jej zcela sám zasunul do prázdné branky.

 

O dvě minuty později dostal Dolejší ideální přihrávku v blízkosti pokutového území, kde se uvolnil, na nic nečekal a přesnou střelou navýšil domácí brankové skóre na 3-1.

 

Právě tyto dvě slepené branky rozhodly do té doby vyrovnané utkání. Fotbal byl i poté stále výborný, akce střídala akci a bylo se pořád na co dívat.

 

V 72. minutě v pokutovém území hostí došlo k „trmě-vrmě“ až míč přešel brankovou čáru a střelcem , který se jako poslední dotkl míče byl David Matyáš 4-1. Hosté se chvilku rozčilovali s tím, že míč nebyl zcela za brankovou čárou, ale asistent rozhodčího zcela jasně svým pokynem dal najevo, že branky bylo dosaženo a běžel na středovou čáru.

 

Další krásná akce přišla v 82. minutě utkání a to na straně hostů, to když „exligista“ Tomáš Hrdlička z dálky cca. 20 metrů vystřelil a trefil zcela ideálně levý horní růžek domácí branky, zde domácí brankař neměl šanci míč chytit 4-2.

 

A v úplném závěru se ještě v 90. minutě prosadil opět Matyáš, který po kombinaci středem hřiště prošel do pokutového území hostí a vstřelil pátou branku svého týmu 5-2.

 

Toto utkání se domácímu mužstvu povedlo, padlo hodně branek a zcela určitě k tomu pomohl i kvalitní výkon hostujícího celku z Českého Brodu.

 

Zdroj: http://www.tjbaniksous.cz



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér): „Sehráli jsme utkání se silným soupeřem, první poločas byl zcela vyrovnaný, ve druhém poločase rozhodli dvě slepené branky v rozmezí 2 minut, které jsme vstřelili Štípkem a Dolejším. Tým makal , hrál a bojoval podle mých představ a musím jim vyseknout poklonu za odvedenou práci na hřišti. Náš výkon byl nejlepší pozvánkou na poslední mistrovské utkání podzimu, které sehrajeme již v pátek 17.11.2017 od 13.30 hodin na našem hřišti s celkem Sokola Hostouň, předním týmem naší divizní skupiny.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Matyáš [-] , P. Hlaváček [-] (75. J. Ducháček [-] ) , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , D. Dolejší [-] (86. K. Christof [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] (78. J. Zápotocký [-] ) , P. Bohata [-]

SK Český Brod
M. Polomský [-] - J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] , T. Slicho [-] - J. Skořepa [-] , M. Medek [-] , J. Suk [-] (59. A. Moravec [-] ) , V. Marek [-] , J. Makovský [-] - D. Fikejz [-] , M. Gajdasz [-] (83. M. Smola [-] )

ŽK: 59. J. Chábera , 68. V. Popelka , 76. D. Dolejší , 86. V. Pátek - 17. J. Skořepa , 44. V. Marek , 47. J. Carda , 60. M. Polomský , 73. T. Hrdlička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Janoch Marek - SZIKSZAY Ladislav, CUPL Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.