0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor vyměnil trenéry a vedení A týmu. Proti Chomutovu to ale nepomohlo


Branky


0

Nový Bor nasbíral na podzim jen dva body a v týdnu před zápasem s Chomutovem učinilo vedení klubu důležité rozhodnutí. Došlo k odvolání trenéra Josefa Vinše, po dohodě bylo odvoláno vedení A mužstva. Na post trenéra byl osloven a také ve středu tuto funkci přijal Jan Broschinský st. z Liberce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boček otevřel skóre

K seznámení se s mužstvem měl nymburský trenér pouze dva tréninky. K zápasu už měl k dispozici i některé marody z minulého týdne Ramische, Berounského, Ouzkého a dnes se také připravil na lavičku i  Jan Broschinský ml., který po dlouhém vleklém zranění kolena již začal s mužstvem trénovat. Začátek utkání byl ze strany domácího mužstva velmi dobrý. Hned v první minutě pronikli do vápna soupeře. Obránci akci zastavili a nedovolili zakončit. V 10. minutě se Král, který nastoupil opět v útoku, pokusil ve vápně o zakončení přes hlavu (nůžkami), což se mu docela dobře podařilo, ale rozhodčí pískal nedovolený zákrok.

 

Hra se Boru poměrně dařila, ale přišla 26. minuta, rychlá akce hostí,  kterou zakončuje ve skluzu do branky Boček - 0:1. Za dvě minuty na to dostává pěkný pas od Janů Stromecký, který míč zpracoval před vybíhajícím brankářem, udělal mu kličku a poslal míč do prázdné branky. Většině přítomných se zdálo, že míč skončí v síti, ale vracející se obránce hostí stačil odehrát míč z brankové čáry.  Asistentka rozhodčího gól neviděla. Do konce poločasu si domácí vážnější šanci nevytvořili, ale soupeř hned několik, ale buďto útočníci hostí netrefili branku, nebo jim šance vychytal brankář Blumentritt.

 

Domácí se branky nedočkali

 Do druhého poločasu se v domácím mužstvo střídá. Pro zranění odstupuje Hoke a na jeho místo jde do hry J. Novák. Domácí se snaží o vyrovnání a hosté čekají na chybu v naší rozehrávce k založení rychlého protiútoku.  V 52. minutě se Novému Boru nedaří dostat hru mimo vápno a hosté získávají výhodu rohového kopu. První centr do vápna ještě domácí odvrátili, ale druhý centr již našel hráče hostí Kunarta, který hlavičkou k tyči dostává hosty do dvoubrankového vedení - 0:2. 

 

To už začíná být pro domácí těžké, ale nevzdávají to. Střídají, v 69. minutě jde na hřiště za Ramische Berounský. V 75. minutě přichází jásot u domácích fanoušků, po šesti měsících se vrací na fotbalové trávníky Jan Broschinský mladší. Domácí hra se velmi zlepšila a vytvářeli si i šance. Velkou šanci neproměnil Halbich, který se uvolnil na levé straně obešel obránce a jeho technická střela na zadní tyč jen těsně minula branku hostí. Hosty domácí zatlačili do obrany a ti využívají všechny dovolené i nedovolené možnosti k drobení hry a domácím při tom utíká drahocenný čas. Vytváří si i několik zajímavých závarů před brankou hostí, hlavička Černého jen těsně minula branku. Závěr z borské strany byl určitě dobrý, ale gól nedali a žádný bod opět nezískali.

 

zdroj: http://www.fcnovybor.cz



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - L. Devátý [-] , J. Černý [-] , P. Hoke [-] (46. J. Novák [-] ) - L. Kubeš [-] , P. Stromecký [-] , T. Janů [-] , O. Hamada [-] - M. Král [-] (69. J. Berounský [-] ) , D. Halbich [-] - R. Ramisch [-] (77. J. Broschinský [-] )

FC Chomutov, s.r.o.
R. Zaťko [-] - T. Kunart [-] (84. T. Svoboda [-] ) , A. Hajro [-] (90. M. Chaloupka [-] ) , P. Proll [-] , M. Mešič [-] , L. Svoboda [-] , D. Zahradník [-] , M. Klimeš [-] , M. Boček [-] , P. Gedeon [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 54. P. Stromecký , 61. L. Kubeš - 42. V. Kubík , 57. M. Mešič , 57. A. Hajro , 90. R. Zaťko .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - HÁDEK Jaroslav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.