1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 10:15

15.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdichynec zařídil svým gólem dělbu bodů


Branky


0

Stoprocentní bodová úspěšnost Motorletu na domácím hřišti se po posledním podzimním kole stala minulostí. V Jinonicích domácí přivítali velmi silný tým Českého Brodu, dirigovaný exligistou Tomášem Hrdličkou. První poločas promarnili a byli rádi, že prohrávali jen 0:1. Zlepšený výkon po přestávce nakonec vedl k vyrovnání. Penaltová ruleta už se stal jasnou záležitostí hostů, kteří si připsali druhý bonusový bod.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Utkání se nakonec hrálo na přírodní trávě za typicky podzimního počasí a vytrvalého mrholení. Od začátku si hosté vytvořili mírnou územní převahu. Ve 12. minutě dokonce dali gól, ale signalizace pomezního rozhodčího byla jasná, branka kvůli postavení mimo hru neplatila.

Nakonec domácí přece jen inkasovali v závěru poločasu. Běžela 44. minuta, po levé straně pronikl obranou Makovský, naservíroval před branku míč Fikejzovi, který byl sice tísněn, ale míč doklepl za záda bezmocného gólmana Foferky.

Domácí srovnali

Motorlet si první brankovou příležitost vypracoval až po hodině hry. Vyloženou šanci ale Měska uklidil jen do náruče brankáře Polomského.

Vzápětí domácí přežili velkou šanci hostujícího Gajdasze, po excelentním slalomu jeho střela z šestnáctky jen těsně minula levou tyčku branky.

Trenér Poustka v závěrečných dvaceti minutách sáhl pro čtyři čerstvé hráče a jeho krok se ukázal jako důležitý pro další vývoj zápasu. Jeden z nich, Zdichynec, mu poděkoval za důvěru v 87. minutě. Skvěle se orientoval ve vápně, dostal se k odraženému míči a pohotově jej poslal do sítě..

V samotném závěru zápasu českobrodský Fikejz střílel z malého vápna, ale brankář Foferka reflexivně míč vyrazil na roh.

 

Penalty pro hosty

A tak došlo na penalty. Hned v první sérii neuspěl Rajnoch a v té třetí Podzemský. Střelci Českého Brodu byli všichni úspěšní a tak si soupeř odvezl i druhý bod za penaltovou výhru 4:1.

 

Autor: Lubor Mírek Pro Www.Fotbal-Motorlet.Cz



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „První poločas jsme vyloženě prohospodařili špatným pohybem, pasivní hrou. Soupeři jsme nechávali dostatek prostoru, aby nás přehrával. Hloupý souběh chyb vedl k tomu, že jsme v závěru poločasu inkasovali. Do druhé půle jsme vstoupili lépe, hráli jsme to, co jsme si řekli. Dostávali jsme se do kombinace i do zakončení a v samotném závěru zápasu zaslouženě alespoň vyrovnali. Penalty, to už je loterie. Musím uznat, že Český Brod byl nejsilnější soupeř, na kterého jsme na podzim narazili a jejich hru je třeba ocenit.”

SK Český Brod
Zdeňka Šmejkal st. (trenér, pro www.fotbal-motorlet.cz): „Hlavně v prvním poločase jsme měli více ze hry, vypracovali si několik šancí, ty jsme neproměnili a z náhodné akce nás soupeř v samotném závěru potrestal vyrovnávajícím gólem. Ale to je fotbal.“



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - M. Gábor [-] (75. P. Tylšar [-] ) , J. Rajnoch [-] , L. Kučera [-] , O. Měska [-] , J. Sodoma [-] (46. M. Podzemský [-] ) , V. Kotrba [-] (83. T. Valín [-] ) , J. Pyšek [-] (75. S. Zdichynec [-] ) , J. Karbulka [-] , M. Vašulka [-] (71. V. Burýšek [-] ) , M. Filip [-]

SK Český Brod
M. Polomský [-] - J. Carda [-] , A. Moravec [-] (20. M. Smola [-] ) , T. Slicho [-] , T. Hrdlička [-] - J. Suk [-] (82. J. Skořepa [-] ) , M. Medek [-] , J. Makovský [-] , V. Marek [-] - D. Fikejz [-] , M. Gajdasz [-]

ŽK: 37. J. Karbulka , 45. M. Filip , 89. T. Valín - 86. D. Fikejz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodek Jakub - LANGMAJER Lukáš, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.