2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2017 13:30

15.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souš se vyhoupla na parádní třetí pozici!


Branky


0

Jan Štefko zařídil domácím vítěznou tečku za povedeným podzimem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nobst poslal domácí do vedení

Poslední podzimní utkání hráči Souše odehráli v domácím prostředí proti ambicióznímu celku ze Sokola Hostouň.

 

První poločas byl v režii domácího celku, měli více ze hry a přicházely i brankové šance. Již ve 12. minutě se brankové skóre měnilo, k odraženému míči v pokutovém území hostí se k míči dostal Dominik Nobst a nekompromisní střelou zařídil domácím vedení 1-0.

 

V 17. minutě se Matyáš v pokutovém území dostal do šance, ale nastřelil pouze obránce. Z následného rohu, který zahrával Hlaváček na přední tyč hostující branky Nobst prudkou střelou posílá míč vedle branky Hostouně.

 

Ve 20. minutě Dolejší po kličce střílí na zadní tyč, míč však míří vedle a na poslední chvíli se ještě Štípek snažil míč poslat do branky, ale marně.

 

Ve 24. minutě Dolejší odcentroval míč z pravé strany do pokutového území, zde se k zakončení dostal Hlaváček, ale jeho střelu obránce Hostouně zablokoval.

 

Ve 31. minutě se po přihrávce od Pátka dostal ke střele Nobst a to z hranice pokutového území, ale jeho střela nakonec skončila na těle spoluhráče Štípka, míč se odrazil zpět k Nobstovi, který opět vystřelil, ale nepřesně a nakonec míč chtěl do branky „uklidit“ Hlaváček, který branku přestřelil. Hosté se v prvním poločase jenom bránili a v podstatě neohrozili domácí branku.

Rozhodnutí přišlo v 81. minutě

Ve druhém poločase byla již hra vyrovnanější, v 60. minutě se ke střele dostal Popelka, ale byl ve velkém úhlu, a tak se kopal pouze rohový kop.

 

V 68. minutě po rohovém kopu se k zakončení hlavou dostal Popelka, ale míč poslal nad hostující branku. V 74. minutě se hosté dostali do ojedinělé šance, při rychlém protiútoku dostal z pravé strany prudkou přihrávku hostující hráč Štěpán Hájek, který nezaváhal a svoji šanci proměnil a vyrovnal na 1-1.

 

Domácí se však nevzdali a makali na vítězství, to se jim také vyplatilo, když Jirka Zápotocký z pravé strany poslal míč na zcela vlevo volného Jana Štefka, který postupoval sám na hostujícího brankaře a svoji tutovku proměnil a zajistil vítězství domácího celku 2-1.

 

Utkání skončilo sice hubeným vítězstvím domácího celku, ale kdo utkání viděl, tak musí uznat že zcela zaslouženě.

 

Zdroj: www.tjbaniksous.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Johana (trenér, pro www.tjbaniksous.cz/): „V prvním poločase jsme měli jasnou herní převahu, bylo dost brankových příležitostí, ale dokázali jsme proměnit pouze jednu. Druhý poločas byl již vyrovnanější, ale nedokázali jsme skóre navýšit, a tak přišel trest v podobě vyrovnání z ojedinělé akce. Vítězství jsme si však nenechali utéct a „žolík“ v podobě střídajícího Jana Štefka rozhodl o našem hubeném vítězství v posledním podzimním kole. Získali jsme po podzimu 30 bodů a přezimujeme na třetím místě tabulky, což si myslím je dobrý výsledek. Chci poděkovat hráčům, realizačnímu týmu, prostě všem, co mají na tomto výsledku zásluhu a již nyní se těším na jarní boje o divizní body."




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Matyáš [-] (62. . Štefko, [-] ) , P. Hlaváček [-] (81. J. Ducháček [-] ) , M. Prokop [-] , V. Pátek [-] , D. Dolejší [-] (73. J. Zápotocký [-] ) , J. Chábera [-] , V. Štípek [-] (90. K. Christof [-] ) , V. Popelka [-] , D. Nobst [-] , P. Bohata [-]

Sokol Hostouň
F. Pettík [-] - T. Tichý [-] (46. T. Mach [-] ) , K. Charvát [-] , D. Viduna [-] - M. Vašák [-] (46. K. Dukát [-] ) , J. Kabele [-] , L. Krupička [-] (62. F. Podobský [-] ) , T. Marek [-] , D. Novák [-] - Š. Hájek [-] , J. Trnka [-] (46. E. Gibilov [-] )

ŽK: 23. J. Chábera , 41. D. Dolejší - 40. T. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pekař Eduard - ŠŤASTNÝ Vít, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.