2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2017 10:15

15.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Louny sice ztratily dvoubrankový náskok, ale dva body jistě berou


Branky


0

Hrubé chyby v obranné činnosti a neproměňování brankových příležitostí, to jsou mimo jiné důvody současného nelichotivého postavení mužstva Meteoru po polovině soutěže.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ač se hráči Loun převážnou většinu zápasu bránili, byli to paradoxně právě oni, kdo se dostal ještě v první dvacetiminutovce do dvougólového vedení. Domácí sice svého soupeře zatlačili ještě víc na jeho polovinu, ale do přestávky stačili Frantlem jen“snížit na 1 : 2. Další velké příležitosti Hanka, Hrdiny, Janků a Ibeho zůstaly nevyužity.

 

I když většina přítomných očekávala v druhém poločase obrat ve skóre, stačili domácí pouze Patrikem Janků v 78. minutě vyrovnat na 2 : 2. Příležitostí na otočení výsledku měli domácí hráči dostatek, jenže žádnou z nich ani tu Hrdinovu v 93. minutě přetavit ve vítěznou branku nedokázali a tak o bonusovém druhém bodu musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byli hosté šťastnější.

 

Zdroj: www.fkmeteorpraha.cz



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - K. Holeček [-] , P. Pavlík [-] , S. Ibe [-] (74. T. Vaněk [-] ) , P. Jankú [-] , Š. Janíček [-] (64. F. Jiřík [-] ) , J. Frantl [-] , D. Dvořák [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , C. Ezeala [-]

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - K. Krejčík [-] , J. Kotlan [-] , P. Soukup [-] , T. Kurka [-] (82. J. Vondráček [-] ) , P. Vokurka [-] , J. Černý [-] (56. D. Zícha [-] ) , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , P. Fiřt [-] , M. Lesniak [-]

ŽK: 20. J. Frantl , 59. S. Ibe , 81. P. Pavlík - 36. J. Kotlan , 64. D. Zícha , 78. J. Pokorný . ČK: 89. P. Pavlík - 38. J. Kotlan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.