L. Michal 51. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 17:00

1.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina si připsala první body gólem Lukáše Michala z penalty


Branky


51. L. Michal (p.)
0

Dění utkání si můžete prohlédnout prostřednictvím objektivu Arnošta Slámy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátek sezony se hrál hodně svižný fotbal. Vrchovina vstoupila do zápasu hodně aktivně, ale nic jiného se nečekalo. Zastřelovali se Zbytovský, Michal a také Dočekal. Poté vystrčili růžky i hosté, po kombinaci trefil  ve 20´ tyčku Nimrichtr a dorážku pak ideálně netrefil Rozsíval, to byly jasné gólové šance našeho soupeře. Před pauzou měli ještě příležitosti Ošmera se Zbytovským, ale s jejich zakončením si brankář Kreizl poradil, hlavně bomba Luboše Zbytovského do šibenice byl parádní fotbalový moment.

 

Šest minut po pauze už se skóre konečně měnilo. Hosté zahráli ve vápně rukou, když se do průniku 16 hrnul kapitán Michal. Gólman Kreizl sice vystihl směr Michalovy penaltové exekuce, ale na přesnou střelu k tyči byl krátký – 1:0. Vrchovinský kapitán Michal byl při chuti, ale ve dvou dalších 100%-ních šancích střílel těsně vedle. Chvíli po penaltě hosté si vypracovali příležitost po standardní situaci mířící na zadní tyč, kde pokus nabíhajícího hostujícícho hráče v pádu reflexivně zlikvidoval Šmída a svůj tým podržel od vyrovnání. Vrchovina mohla přidat v závěru II. půle pojistky,  v 71´ mohl na malém vápně v jasné tutovce skórovat stoper Smetana, ale v poslední chvíli netrefil míč. V 82´přišla kombinace mezi Ošmerou a střídajícím Blažíčkem, ale jejich střela z hranice 16 prosvištěla vedle tyče. Skóre se už neměnilo.

 

 

ZDROJ: https://www.sfkvrchovina.com



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Jsem samozřejmě spokojený s vítězstvím, zápas se nám povedl, ale musím zodpovědně říci, že k tomu přispěly oba týmy stejnou měrou.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - P. Chalupa [-] , L. Smetana [-] , O. Vícha [-] , P. Prokopec [-] - L. Zbytovský [-] , M. Skalník [-] (77. R. Blažíček [-] ) , P. Ošmera [-] (90. D. Bača [-] ) , L. Michal [-] , K. Skalník [-] - M. Dočekal [-] (87. M. Žák [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - D. Španihel [-] , M. Rýznar [-] (75. E. Kotzmann [-] ) , R. Jurásek [-] (64. M. Olejník [-] ) - L. Horák [-] , J. Bernard [-] , J. Ševčík [-] (73. P. Dostál [-] ) , F. Rozsíval [-] - J. Nimrichtr [-] , M. Podhorný [-] - M. Smrž [-]

Počet diváků: 230. Rozhodčí: Vejtasa Simon - LENFELD Oldřich, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.